Whocopied.me protects this content

Talentudvikling i modebranchen

Innovation i modebranchen diskuteres ofte indenfor produktion, distribution, outsourcing eller lignende brancheorienterede foki. Hypotesen for dette forprojekt er, at selvom disse foki er væsentlige, må de ikke stå alene.

Innovation er også bundet i mennesker, i deres kreativitet og talent, og det er projektets formål at diskutere vilkår for at mennesker her især designere – kan udnytte og virkeliggøre deres innovative og kreative talent og potentiale så fuldt som muligt. Det er projektets formål at belyse vilkår for talentudvikling, herunder vilkår for innovation, kreativitet og læring i modebranchen.

Forprojektet adresserer således en af modebranchens væsentligste udfordringer; modebranchen er presset pga. den økonomiske krise, og er tvunget til at innovere og gentænke sig selv for at holde sig konkurrencedygtig og sikre fortsat vækst. Dette projekt fokuserer på de potentialer for innovation og kreativitet, der ligger i løbende at udvikle og investere i modebranchens menneskelige, kreative ressourcer.  Målgruppen er primært ledelse, især indenfor HR i modebranchen, faglige organisationer, brancheorganisationer og uddannelser, sekundært modedesignere og studerende.

Rapport om Talentudvikling i modebranchen

Så er rapporten klar omkring talentudvikling i modebranchen. Rapportens hovedkonklusioner blev præsenteret under et seminar d. 13 marts 2013 på Kunstakademiet, hvor branchen og designskoler deltog. Læs også den sammenfattende artikel om seminaret på Kunstakademiet her.

Læs rapporten om “Talentudvikling i modebranchen” her

Maria Mackinney-Valentin
Lektor, KADK
Tlf: +45 4170 1867
E-mail: mmk@kadk.dk

Upcoming udstilling under London Fashion Week 2014

Under London Fashion Week fra d. 15. – 18. februar 2014 stod en anden aktivitet i Innovationsnetværket Livsstil Bolig & Beklædning bag et fælles Skandinavisk, som samlede omkring 25 etablerede skandinaviske brands under et tag. Huset rummede en talentudstilling, hvor 12 nyuddannede skandinaviske talenter kommer med stærke bud på ny skandinavisk mode. Udstillingen gik under navnet ”Re Design: Emerging Scandinavia.

Fra Danmark er talenterne Mathilde Maalouf, Niels Gundtoft Hansen, Tilde Bay Kristoffersen og Camilla Damkjær fra henholdsvis Designskolen Kolding, KEA, Kunstakademiets Designskole og TEKO. Fra Norge og Sverige var også en række designere tilknyttet.

Læs artikel “Mød skandinaviske designtalenter til London Fashion Week”

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com