Teknologi som innovationsdriver

Aktivitetens mål er at give virksomheder indblik i hvilke teknologier og trends der findes indenfor wearables og IoT og med udgangspunkt i denne viden at arbejde med at identificere nye produkter og services for virksomheden, dels arbejde forretningsstrategisk i forhold til, hvordan denne viden kan omsættes i virksomheden.

Teknologi kan f.eks. bruges til monitorering- proaktiv interaktion i forb. sport, pleje, børnetøj etc. Resultatet af aktiviteten er, at 25 virksomheder skal have den nyeste viden om wearable tech og få værktøjer til at identificere nye forretningsmuligheder.

Aktiviteter

  1. Research / scanning af state-of-the-art indenfor IoT og wearables.
  2. To halvdagsseminarer med formidling af nyeste viden indenfor wearables og IoT. Der planlægges 1 program, som afholdes henholdsvis en gang i Jylland og en gang på Sjælland. Seminarerne afholdes i samarbejde med InfinIT – Innovationsnetværk for IT.
  3. To halvdagsworkshops, hvor virksomhederne arbejder med værktøjer til identificering af muligheder for egen virksomhed. Disse er emnemæssigt opdelt, således at en fokuserer på wearables og en på IoT.Workshop’ene afholdes i samarbejde med InfinIT – Innovationsnetværk for IT

Deltagere

Alexandra Instituttet, (Projektleder)

Øvrige konsortiepartnerdeltagere:

  • Innovation Lab
  • Innovationsnetværket Livstil B&B,

Tæt samarbejde med InfinIT – Innovationsnetværk for IT

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: