Whocopied.me protects this content

Vækst via mobile platforme

Den mobile platform har for alvor etableret sig på den teknologiske scene, særligt gennem en udbredt brug af især smart phones og tablets. Mange virksomheder har fået øjnene op for det forretningsmæssige potentiale, der er til stede på den mobile platform, men ofte har tilgangen til den mobile platform været udelukkende teknologisk og ofte har mobile strategier været forankret i og rettet i mod de teknologiske muligheder og begrænsninger, der kendetegner platformen

Status 2014

I starten af marts afholdes et 3-dages strategiforløb om ‘Forretningsudvikling og vækst via mobile platforme’. Dette virksomhedsforløb tager udgangspunkt i udviklingen af digitale strategier og forretningsmodeller med fokus på den mobile platform. Det er formålet at give deltagerne det bedst tænkelige udgangspunkt for at tage en beslutning om sin digitale mobile strategi og derefter implementere den. Der vil bl.a. fokuseres på flere forskellige hands-on værktøjer bl.a. Osterwalders Business Model Canvas.

De deltagende virksomheder i projektet er Pressalit, oh! By Kopenhagen Fur Ltd., el light, Amnesty International, Carlottas Village, Rübner og Carmakoma. Det er Innovationsnetværkets konsortiepartnere Kristian Krämer, Alexandra Instituttet & Jørgen Rasmussen, Arkitektskolen Aarhus, der står for aktiviteterne.

Se programmet for strategiforløbet

Projektets formål

Projektets formål er at tage afsæt i mobilplatformen og fastholde fokus på forretning og kundebehov (i et teknologisk perspektiv). Projektets omdrejningspunkt vil være etablering af et nyt fundament for at udvide forretningsstrategiske tilgange til mobil forretningsudvikling. Her vil et helt centralt element være opbygningen af en mobilstrategisk tilgang, der er kontekstdrevet og som tager afsæt i en nuanceret skildring af varierende behov og brugeradfærd.

Mobilplatformen kan tilføre ”added value” til produkter og services

Derudover er projektets mål at undersøge, hvordan virksomheder med mobile forretningsmodeller kan støtte og supplere traditionelle forretningsmodeller, og hvordan mobilplatformen kan tilføre ”added value” til eksisterende produkter og services, understøtte differentiering i forhold til at skabe øget konkurrenceevne og løfte virksomheders udvikling af produkter og services gennem øget business intelligence (BI), indsamling af data om brugeradfærd/afdækning af brugeradfærd og direkte bruger-feedback.

Kristian Krämer
Forsknings- og innovationsspecialist, Alexandra Instituttet
Tlf.: 45 2612 3300
E-mail: kristian.kramer@alexandra.dk

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com