Whocopied.me protects this content
Sus

Vi byder velkommen til Sustainawear i Lifestyle Lab CPH

Siden 2018 har Sustainawear arbejdet for at forandre modeindustrien indefra. De vil gøre den grønne omstilling og bæredygtighed håndgribelig og udførlig vha. mange års erfaring med praktisk implementering af CSR og bæredygtighed.

“Vi kender branchen og dens udfordringer, og vi bruger konkrete og velafprøvede værktøjer til at løse dem i øjenhøjde med de virksomheder, som møder dem.”

Med et bredt sammensat team med vidt forskellige ekspertiseområder indenfor CSR, herunder compliance, kommunikation, materialer, strategi, indkøb, mv. har Sustainawear gode forudsætninger for altid at kunne hjælpe virksomheder og brands med deres problemstillinger, så de altid er i fremdrift og under positiv forandring.

Forventninger til Lifestyle Lab

“Vi forventer først og fremmest nogle rare, dygtige og inspirerende kontornaboer. Vi har allerede et rigtig godt samarbejde med Lifestyle & Design Cluster og forventer kun at dette bliver tættere og stærkere, når vi ses på jævnlig basis og får større indblik i hinandens arbejdsgange. Derudover forventer vi at kunne lære noget af vores naboer om deres ressortområder, og at vi kan byde ind i fællesskabet med viden om bæredygtighed og de opgaver og udfordringer der ligger i at være en iværksættervirksomhed i vækst.”

Ambitioner

Sustainawear ønsker at udbygge erfaring og vidensniveau i de danske og skandinaviske mode- og livsstilsvirksomheder, så de i fremtiden selv kan drive den nødvendige udvikling.

Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside HER

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com