Whocopied.me protects this content

VIETCRAFT – et delegationsbesøg til Vietnam

vietlogo lifestyle 2016

Håndværksrådet arrangerer i samarbejde med Vietnam Handicraft Exporters Association (VIETCRAFT) et delegationsbesøg til Vietnam den 17.04-21.04.16 (uge 18)

Delegationsrejsen støttes af Eksportrådet og har til formål at udforske partnerskabsmulighederne i Vietnam, således at de danske deltagere opnår et solidt indblik i forretningsmuligheder og vilkår i Vietnam. Hermed identificeres de relevante vietnamesiske leverandører og samarbejdspartnere med mulighed for at afvikle individuelle møder og besøg hos disse.

Fremstødet henvender sig til danske virksomheder, der arbejder med design, produktion, sourcing og/eller salg af brugskunst samt gaveartikler, interiør, tekstil, småmøbler m.m.

Håndværksrådet har mange års erfaring med succesfuld gennemførsel af B2B delegationer, og herunder adskillige til Vietnam inden for blandt andet tekstil, møbler, grafisk industri og IT.

VIETCRAFT er brancheorganisation for 800 vietnamesiske producenter af brugskunst mm og organiserer vietnamesiske fremstød til EU-markeder. VIETCRAFT er desuden arrangør af den årlige LifeStyle Vietnam messe i HoChiMinh City (HCMC), hvor + 500 virksomheder udstiller.

Læs hele invitationen og program inkl. oplysninger om kontakt og tilmelding her

Keramiknavnetraek_symbol_payoff_over50mm_hvidbaggrund

 

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: