Whocopied.me protects this content
Børnevirksomheder Leger Sammen

Børnevirksomheder leger sammen

Børneplatformen er et helt nyt initiativ, hvor stærke aktører på tværs af brancher og virksomheder vil trille danske produkter ind på alverdens børneværelser. Et unikt samarbejde skal give forældre og bedsteforældre over hele kloden lyst til og mulighed for at købe dansk tøj, møbler, legesager m.m. til de kære små

Børneplatformen

”Verdensmarkedet for børneprodukter er på tusind milliarder danske kroner. Danske små og mellemstore virksomheder har ikke muskler til hver især at gå ind på markeder som USA, Kina og Japan, men hvis vi går samlet, er vi faktisk en ret stor aktør,” siger adm. direktør Kasper Eis fra KABOOKI®, som er virksomheden bag LEGO Wear og en af de mange, der ser store perspektiver i Børneplatformen. Han ser ikke nogen problemer i at samarbejde med konkurrenter, men er i stedet optaget af Børneplatformens store potentiale.

”Enhver aktør har selvfølgelig ting, man holder for sig selv, men der er masser, man sagtens kan dele, uden at det giver problemer for forretningen. Det vil jeg slet ikke være nervøs for, for mulighederne er så kæmpestore for hver enkelt af os,” siger Kasper Eis.

’Made in Denmark’ har attraktivt børnesyn

Det nye tiltag er opstået efter børnekonferencen Created4Kids, der fandt sted i Vejle i november 2012. Her stod det tindrende klart, at danske børnevirksomheder kan hjælpe hinanden ind på det globale marked. Dansk design og kvalitet kombineret med vores værdier og børnesyn gør ’Made in Denmark’ stærkt attraktivt for verdensmarkedets voksende middelklasser.

”På konferencen blev det tydeligt, at børnevirksomheder og organisationer i den grad har lyst til at hjælpe hinanden på vej. Vores særlige danske syn på leg, læring og ligeværdigt samvær mellem børn og voksne er attraktivt for andre kulturer. Derfor samler vi nu et forum af virksomheder og forskere, som alle arbejder med børn og produkter samt services til børnesegmentet, så vi sammen kan udvikle tiltag, der understøtter små og mellemstore virksomheders vej ind på nye markeder,” fortæller direktør Betina Simonsen fra Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, der står bag Børneplatformen, som havde opstartsmøde i juni 2013 og allerede har sat de første initiativer i søen.

More.Creative – Tiltag på fjernmarkeder i fuld gang

En af aktiviteterne på Børneplatformen er ’More.Creative / Created4Kids’, hvor målet er at skabe en mobil retail/etail platform, der kan markedsføre produkter til 0-10 årige børn på fjernmarkeder som eksempelvis Kina eller Indien. Der skabes et koncept baseret på leg og læring, hvor virksomhederne brander danske værdier og livsstil.
I efteråret 2013 indledes samarbejdet med interesserede virksomheder – kontakt Innovationsnetværket, hvis din virksomhed overvejer at deltage.

Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning er projektholder, og desuden deltager EM Retail Solutions, Spandet And Partners og kommunikationshuset F28.

Netværksgruppe – børnetøj, kemi & CSR

En af de aktiviteter, som virksomhederne har ønsket på Børneplatformen, er et netværk, der kan hjælpes ad med at source børnetøj. Gruppen har særligt fokus på kemi og CSR og drives som et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning.

Måske vil du finde disse artikler interessant:

  1. Somme tider passer modsætninger fint sammen

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com