Whocopied.me protects this content
Innovation Og Internationalisering

Innovation og internationalisering

Innovationsnetværket har stort fokus på internationale aktiviteter, som styrker danske bolig- og beklædningsvirksomheder, når det gælder globalisering. Læs her om nogle af aktiviteterne og på vores hjemmeside, for der planlægges endnu flere internationale tiltag.

Comfort in living

Er boligdesign forbeholdt de unge og smarte? Spørgsmålet var rammen for et fællesbaltisk projekt, StarDust, som samlede design-, bolig- og livsstilseksperter fra syv lande i København.

i sommeren 2013. 85 deltagere fra Polen, Estland, Letland, Litauen, Sverige, Finland og Danmark mødtes på Kunstakademiets Designskole i København, og i løbet af fem dage blev der udviklet en række koncepter og prototyper på bæredygtige og multifunktionelle køkkener til 65+ målgruppen. ”Comfort in Living” et et ud af 5 pilot projekter under BSR Stardust-programmet. Deltagerne har besøgt hinanden på tværs af landegrænser og set cases og forskning inden for nytænkning af plejehjem, beskyttede boliger og tiltag, så borgere kan blive i hjemmet længere og med større livskvalitet.

Danske designtalenter indtog Milano

Dansk. Internationalt. Innovativt. Og så oveni købet udtænkt af mere end 60 designtalenter. Det var nytænkende design, når det er allerbedst, som Kunstakademiet i København, Arkitektskolen Aarhus og Designskolen Kolding serverede på verdens største designmesse i Milano. De tre danske uddannelsesinstitutioner stod i foråret 2013 side om side på tre fantastiske udstillinger. Alle tre institutioner er en del af Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning og direktør Betina Simonsen er glad for, at dansk design blev synliggjort så overbevisende.

”De 60 talenter synliggjorde på stærkeste vis bredden i danske design- og arkitekturuddannelser,” siger Betina Simonsen og bakkes op af Christian Grosen Rasmussen, Head of Design hos Republic of Fritz Hansen: ”Dansk design har et højt internationalt niveau, og det så vi med stor tydelighed i år. Vi taler ikke længere om en designarv, men i stedet om en helt ny æra, hvor unge designere fortolker deres egen tid i samspil med virksomhederne. I Milano så vi dansk designs force; nemlig evnen til at samarbejde på tværs af virksomheder, brancher og uddannelsesinstitutioner,” siger Christian Grosen Rasmussen.

Det fælles initiativ blev støttet af The Danish Design & Architecture Initiative (DDAI), Træfonden og Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com