Whocopied.me protects this content
Grøn Fornuft, Innovation Og Vækst

Grøn fornuft, innovation og vækst

Siden efteråret 2012 har designvirksomheden Workform været en del af projektet Rethink Business, der handler om at skabe innovation, bæredygtighed og vækst. Projektet har båret værdifuld viden med sig, og Workform er blevet klogere på sig selv og grønne forretningsgange.

Lars Gøsta Rold er direktør i designvirksomheden Workform, som har deltaget i projektet Rethink Business for at blive endnu mere bevidste om virksomhedens forretningsmæssige styrker og deres betydning for fremtidens forretning.

“Gennem projektet har vi fået øje på nye ting, som vi har lært af. For eksempel er vi blevet opmærksomme på, at vores nye borddesign ‘MoonLanding’ er meget ressourceoptimeret og faktisk gør, at vi kan transportere rigtig mange usamlede borde på meget lidt plads. Det havde vi ikke bevidst tænkt ind, da vi designede bordet, men sådanne hensyn, og et øget ønske om at bruge genbrugsmaterialer, vil vi have med, når vi designer i fremtiden,” forklarer Lars Gøsta Rold.

 

Grønt er godt

Workform producerer køkkener, møbler og inventar. Det har de gjort i over 10 år, men efter at virksomheden i 2012 valgte at indgå i projektet Rethink Business, har Workform arbejdet intenst med at skabe grønnere produkter. Både fordi det er det, forbrugerne efterspørger, men også for at optimere forretningen;

”Forbrugernes behov flytter sig hele tiden, og vi skal lave produkter, som følger med forbrugerne. Det kan vi bedst, hvis vi tænker fleksibelt, grønt og cirkulært, hvor vi kan – og det vil også fremadrettet være en central del af vores strategi,” forklarer direktør Lars Gøsta Rold.

Om Rethink Business

Region Midtjylland har igangsat Rethink Business for at skabe grøn innovation og vækst i regionen.

Mere end 30 virksomheder deltog i projektet, der blev afviklet fra oktober 2012 til december 2014. Development Centre UMT er projektoperatør på vegne af Region Midtjylland, og UMT har indgået en underleverandøraftale med COWI A/S og Vugge til Vugge ApS. Konsulenter fra COWI og Vugge til Vugge udgør det virksomhedsrettede team, som vejleder virksomhederne individuelt gennem tre faser; innovationsfasen, afprøvningsfasen og omstillingsfasen.

Læs mere om Rethink Business

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: