Whocopied.me protects this content

Nordic Buzz messen – Habitare Helsinki 2017

Nordic Buzz messekonceptet er for tredje år i træk en unik mulighed for kreative iværksættere, der hungrer efter at få testet og solgt deres nye produkter på en professionel måde. Samtidig er det en oplagt mulighed for at tage et nyt marked, i dette tilfælde Finland, med storm. Messen Habitare i Finland foregår fra d. 13.-17. september 2017. Titlen på messen i år er Tomorrow’s home, så de visionære briller kan sagtens pakkes ud allerede nu (se ivitation og tilmeldingslink i nedenstående kolonne).

Nysgerrig på, hvad de tidligere deltagere fik ud af deltagelsen? Læs meget mere her i vores cases blandt andet denne

Ansøgning og udvælgelse

Finland rummer ikke alene de ”tusind søer”, men også tusindvis af nye muligheder for livsstilsprodukter. Vil du udstille i Helsinki på et stærkt, nordisk hold med ligesindede, kreative iværksættere, så hold øje med ansøgningsmateriale på siden her og send os en ansøgning. Medio marts bliver ansøgningsformular og øvrigt materiale lagt ud her på projektets website. Materialet vil også blive sendt ud med vores nyhedsbrev. Det er altså her, du skal slå til, hvis du vil opnå mere end en saunaferie i det finske.

Men gør dig umage! Vi udvælger max. 12 deltagere, som tilsammen udgør den danske del af Habitare messen.

Download invitationsflyer her

Klik her for ansøge om deltagelse på Nordic Buzz Habitare

Læs også mere om messen her på websitet eller facebook.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev, så tilmeld dig her

Inden messen vil de udvalgte deltagere blive tilbudt feedback fra mentorboard, deltagelse i workshop, netværk samt sparring – alt sammen med henblik på at agere professionelt, være forberedt til fingerspidserne og motiverede til at få mest muligt ud af messen i Helsinki i september.

De udvalgte Nordic Buzz deltagere vil komme til at stå i et samlet område og i udvælgelsesprocessen kigger vi i særligt grad efter interiør, møbler, accessories, smykker, designhåndværk og industrielt design.

NB02 Web

Praktisk om messen

Messen Habitare i Finland foregår fra d. 13.-17. september 2017, men der skal bygges stand op d. 12. september, så det er dette tidsrum, samt rejse til og fra Helsinki, der skal bookes i kalenderen. Ud over de 12 danske deltagere kommer de øvrige Nordic Buzz-deltagere fra Finland, Estland, Sverige og Island. Under selve messen vil der være mulighed for at deltage i blandt andet seminar om Finland, Nordic Buzz Award, presseaktiviteter og netværksmiddag.

Bemærk, at Habitare en Business to Consumer-messe med cirka 360 udstillere. Sidste år var der 51.607 besøgende i alt, hvoraf de 6.700 var professionelle indkøbere med mere. Der vil således blive rig mulighed for at sælge til slutbrugere fra standen.

Link til mere info om Habitare messen her

Nordic Buzz Habitare er et samarbejde mellem Lifestyle & Design Cluster (DK), Marketplace Borås (S), LOOV ESTI (EST) og AGMA (FIN) Nordic Buzz Harbitare er finansieret under BSR Innovation Express-tilskudsordningen administreret i Danmark af Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

lifestyle&designcluster - positiv   bor+Ñs   Loov_Eesti(1)  logo_jpg BSR

Annette Spicker Bruhn
Projektleder, iværksætteri
Mobil: 3029 4820
annette@ldcluster.com
LinkedIn

Den korte historie om Nordic Buzz
I 2015 var det os, Lifestyle & Design Cluster med 13 andre partnere, der var værter her i Danmark og vi samlede 107 kreative iværksættere fra hele norden i en Nordic Buzz udstilling inden for livsstil og mode på Formland-messen i Herning.

I 2016 havde Sverige værtsrollen, og vi udvalgte 20 her fra Danmark til at deltage på Formex-messen i Stockholm sidste år i august.

Sideløbende blev Nordic Buzz i 2016 udvidet med et separat mentorforløb på forretningsudviklingsdelen i form af projekt bevilliget af Interreg ÖKS. Her deltog udvalgte kreative iværksættere på ekspert workshops.

De kreative industrier pegede på projektet som værende Danmarks hotteste mentorforløb for iværksættere, da Nordic Buzz i 2016 blev udvidet med et separat mentorforløb for forretningsudvikling.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com