Whocopied.me protects this content
Nordic Buzz Skubbede Til Internationale Ambitioner

Nordic Buzz skubbede til internationale ambitioner

De to danske designvirksomheder By Löwenstein og Roon & Rahn fik skudt deres internationale aktiviteter i gang på Formex. Nordic Buzz har bidraget med læring og networking.

Designvirksomheden By Löwenstein deltog i årets Nordic Buzz for at udbrede deres brand på det internationale marked. På Formex-messen i Stockholm genererede By Löwenstein en masse salg og lavede B2B-aftaler, samtidig med at de fik skabt ekstra opmærksomhed omkring deres produkter gennem messens trendudstilling, der valgte at udstille et stort udsnit af SHARK-kollektionen.

”Man skulle have søgt om at komme med i udstillingen, men vi kom lige inden messen åbnede og viste den ansvarlige stylist nogle af vores produkter, og dem blev hun simpelthen så forelsket i, at hun fandt en rigtig god plads til vores skærebrætter samt vores unikke lærredsindbundne gaveæsker,” fortæller Ulrick Löwenstein og fortsætter: ”Det gav noget opmærksomhed omkring produkterne rent markedsføringsmæssigt, og det var fedt af se”.

Mentorordning og brugbar feedback

Op til messen deltog de mange Nordic Buzzere i mentor boards, hvor de fik fælles sparring med dygtige fagfolk. En af disse mentorer er i dag en vigtig del af virksomhedens netværk, fortæller Ulrick Löwenstein: ”Der er én af mentorerne, som vi efterfølgende har kontakt med og som har rådgivet os omkring agentmarkedet og samarbejdsaftaler.”

Der var mange agenter fra internationale messer forbi By Löwensteins stand, som gerne ville have den danske designvirksomhed til at udstille hos dem. Blandt andet var der fornemt besøg fra Paris, Tyskland, Frankrig og Japan. Al den interesse har ført til konkrete aftaler og vigtig læring.

”Noget af det gode ved at være på messer er, at man får en masse feedback fra forskellige interessenter. De kommer nogle gange med nye idéer, og man får et indblik i, hvad folk synes er interessant. Det allervigtigste er selvfølgelig, at vi har fået noget salg. Vi vidste godt, at vi skulle ud internationalt, men vi var nok ikke taget på Formex allerede i 2016, hvis ikke det var for Nordic Buzz. Så det er vi glade for, at vi sprang ud i,” konkluderer Ulrick Löwenstein.

Opsøgende arbejde gav pote

Den danske designduo Roon & Rahn deltog også i årets Nordic Buzz og udstillede på Formex i Stockholm. ”Vores danske fokus er ikke så stort længere. Nu satser vi mere på udlandet, og derfor er vi i gang med at skabe internationale kontakter,” fortæller designer René Hansen.

Roon & Rahn syntes ikke, at der var nok besøgende fra deres ønskede målgruppe på messen, så de tog i stedet sagen i egen hånd og drog ud i Stockholms og Göteborgs gader for at tale med forhandlere i de svenske butikker. Det viste sig at være et klogt træk: ”Vi var ude i byen og snakke med nogen af butikkerne de sidste par dage, og det gav virkelig pote,” fortæller René Hansen.

Designerne drog derfor også fra Stockholm med en del internationale kontakter, som de nu skal arbejde videre med. Nordic Buzz har udvidet deres netværk og givet vigtige erfaringer med den svenske messe. ”Der var nogle internationale virksomheder, der var interessante at stifte bekendtskab med, og det er også fint at besøge messen, så vi ved lidt mere om, hvordan den fungerer,” udtaler René Hansen.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com