CRAFT GO

Lifestyle & Design Cluster indgår i nyt projekt med partnere i både Norge og Sverige om at styrke og udvikle små kunsthåndværker-virksomheder. Projektet hedder Craft Go og har fået støtte fra Den Europæiske Regionale Udviklingsfond gennem Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak- programmet.

Der er i øjeblikket lukket for ansøgninger.

Følg med i nyhedsbrevet, hvor vi annoncerer, når vi åbner for ansøgninger til runde 2.

CRAFT GO tager udgangspunkt i virksomhedsudvikling, innovation og kulturhistorie.  Lifestyle & Design Cluster indgår som partner i projektet.

I projektet kommer Lifestyle & Design Cluster  til at samarbejde med Regionsmuseet Kristianstad, Krinova Inkubator og Science Park, Kristianstad – begge fra Sverige og med Norges Vel i Oslo, Norge.

Forretningsudvikling

Målet er, at projektet skal give mikro-virksomheder inden for design og traditionelle håndværk støtte og værktøjer til at drive mere lønsomme virksomheder og med projektet skabe vækst i mindre virksomheder, der arbejder med traditionshåndværk.

Holde liv i gamle håndværk

Dette skal bl.a. gøres ved at hjælpe virksomhederne med at blive bedre til at drive virksomhed, men også ved at lære dem at bruge kulturhistorien aktivt i deres produktudvikling og markedsføring. Vi håber gennem projektet på at skabe grobund for, at flere kan leve af at udøve traditionelle håndværk. 

Nye produkter og nye forretningsmodeller

Lifestyle & Design Cluster skal blandt bidrage med værktøjer og metoder og facilitere udviklingsforløb, ligesom vi vil stå for behovsanalyser og evalueringer. 

Projektet

Craft Go blev skudt i gang 1. januar 2020 og løber frem til 31. september 2022. Projektet blev til på baggrund af en forundersøgelse som Den Gamle By, Krinova og Regionsmuseet Kristianstad foretog i 2019. I Craft Go bliver der mulighed for at minimum 30 danske kunsthåndværkervirksomheder kan deltage og få skærpet forretningsmodellen, få nye samarbejdspartnere og styrket sit internationale netværk.

Deltagere på forløb 1:

BeeBowen, FLID, Genfærd, Gitte Bjørn, Højgaard Ceramics, Keshi, Letsleather, Nice Project, Nina Ekman, Stenbroen, Vitreus, Woodcraft by Jonas Als

 

Aktiviteter, informationer om ansøgning mm. vil blive offentliggjort i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her 

Projektnavn: Craft Go

Lead Partner: Regionmuseet Kristianstad

Partnere: Krinova Incubator & Science Park Kristianstad SE, Lifestyle & Design Cluster, DK, Norges Vel, Oslo N.

Indsatsområde: Jobskabelse / iværksætteri

Periode: Jan 2020 – sep 2022

Ved kommentarer eller spørgsmål kontakt Lifestyle & Design Clusters projektleder

 

Joan Knudsen

Mail:  joan@ldcluster.com

Telf: +45 9616 6202

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: