CRAFT GO

Lifestyle & Design Cluster indgår i nyt projekt med partnere i både Norge og Sverige om at styrke og udvikle små kunsthåndværker-virksomheder. Projektet hedder Craft Go og har fået støtte fra Den Europæiske Regionale Udviklingsfond gennem Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak- programmet.

Deadline for ansøgning er d. 15. oktober 2020

CRAFT GO tager udgangspunkt i virksomhedsudvikling, innovation og kulturhistorie.  Lifestyle & Design Cluster indgår som partner i projektet.

I projektet kommer Lifestyle & Design Cluster- udover Den Gamle By til at samarbejde med Regionsmuseet Kristianstad, Krinova Inkubator og Science Park, Kristianstad – begge fra Sverige og med Norges Vel i Oslo, Norge.

Forretningsudvikling

Målet er, at projektet skal give mikro-virksomheder inden for design og traditionelle håndværk støtte og værktøjer til at drive mere lønsomme virksomheder og med projektet skabe vækst i mindre virksomheder, der arbejder med traditionshåndværk.

Holde liv i gamle håndværk

Dette skal bl.a. gøres ved at hjælpe virksomhederne med at blive bedre til at drive virksomhed, men også ved at lære dem at bruge kulturhistorien aktivt i deres produktudvikling og markedsføring. Vi håber gennem projektet på at skabe grobund for, at flere kan leve af at udøve traditionelle håndværk. 

Nye produkter og nye forretningsmodeller

Lifestyle & Design Cluster skal blandt bidrage med værktøjer og metoder og facilitere udviklingsforløb, ligesom vi vil stå for behovsanalyser og evalueringer. 

Projektet

Craft Go blev skudt i gang 1. januar 2020 og løber frem til 31. september 2022. Projektet blev til på baggrund af en forundersøgelse som Den Gamle By, Krinova og Regionsmuseet Kristianstad foretog i 2019. I Craft Go bliver der mulighed for at minimum 30 danske kunsthåndværkervirksomheder kan deltage og få skærpet forretningsmodellen, få nye samarbejdspartnere og styrket sit internationale netværk.

 

Aktiviteter, informationer om ansøgning mm. vil blive offentliggjort i vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her 

Projektnavn: Craft Go

Lead Partner: Regionmuseet Kristianstad

Partnere: Krinova Incubator & Science Park Kristianstad SE, Lifestyle & Design Cluster, DK, Norges Vel, Oslo N.

Indsatsområde: Jobskabelse / iværksætteri

Periode: Jan 2020 – sep 2022

Ved kommentarer eller spørgsmål kontakt Lifestyle & Design Clusters projektleder

 

Joan Knudsen

Mail:  joan@ldcluster.com

Telf: +45 9616 6202

KONTAKT OS

Afdeling i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: