Whocopied.me protects this content

KIDS

Lifestyle & Design Cluster samarbejder med tre EU-ekspertklynger inden for KIDS-sektoren. Sammen vil vi generere, samle og skabe værktøjer til at trænge ind på internationale markeder for europæiske SMV’er, der producerer produkter til børn. 

CHILE

Explore, Connect, Thrive: KIDS Brands Delegation Tour to Chile. Elevate your KIDS brand to new horizons! Join us on an exclusive delegation tour to Chile, the gateway to endless possibilities for toys, clothing, and furniture, with a special focus on the baby segment. Immerse yourself in the vibrant world of KIDS products, from adorable baby attire to innovative toys and cozy furniture. Uncover market insights, forge partnerships, and witness firsthand the allure of Chile’s dynamic market.

Listen to the webinar with experts planing the Chile business mission on the 9th of May at 16:00 – sign up here

Date: 3rd of June – 5th of June

Program: KIDS in Chile

Why Attend:

 • Connect: Network with industry leaders and fellow KIDS brand enthusiasts.
 • Discover: Explore the latest trends and opportunities in toys, clothing, and baby furniture.
 • Cultural Fusion: Experience the unique blend of Chilean culture and business.

Secure your spot for a journey filled with inspiration and business growth! Sign up if you interested (by signing up you are not committed to participate but will receive more information as soon as the program in ready)

AKTIVITETER

Er du interesseret i at få et netværk og internationaliseringsstrategier til eksport til markeder uden for EU?

I løbet at 2023 & 2024 drager vi med KIDS projektet ud på tre internationale markeder; USA, Sydkorea & Chile. Målgruppen er danske, spanske og franske børnevirksomheder og hvor vi skal udforske nye innovative muligheder for at eksportere sine produkter på. Din virksomhed vil få mulighed for at komme med på en studietur, afhængig af dine interesser af markeder.

Synes du det lyder relevant for din virksomhed? Du kan allerede nu tilmelde en interesseliste for enkel tur. Bemærk dog at dette er ikke en endelig bekræftelse. Du vil modtage en rejsevoucher som vil dække nogle af dine udgifter som f.eks. flybillet og hotel, mens resten er du selv ansvarlig for.

Mål

Det overordnede projektmål er at fremme internationaliseringen af ​​EU’s børneindustri ved at støtte oprettelsen af ​​en europæisk børneklynge (KIDS ESCP-4) for at afdække og udnytte de mest lovende internationale forretningsmuligheder for børne- og familiemarkederne. KIDS ESCP-4 vil samle mange SMV’er, store virksomheder, forsknings- og teknologipartnere, offentlige myndigheder og den akademiske verden i en unik europæisk-dækkende samarbejdsplatform for internationalisering. Cirkularitet, digitalisering og kønsbaseret perspektiv vil være centrale aktører i projektet.

Målgruppe

Slutbrugeren af ​​dette marked er børn mellem 0 og 12 år. Dette projekt inkluderer dog også familier, da de er nøgleaktørerne, der træffer beslutninger på vegne af børn, og derfor skal dets forbrugsmønstre, vaner og præferencer integreres, når forretningsstrategier udformes. Nogle undersøgelser anslår den årlige værdi af EU’s børnemarked til 20 mia. EUR.

Afviklede studieture

SYDKOREA

Seoul Unveiled: Delegation Tour for KIDS Brands. Attention KIDS brands in toys, clothing, and furniture. Elevate your brand on an exclusive delegation tour to Seoul, South Korea, where tradition meets innovation.

Dates: 15-18 April

PROGRAM: KIDS going to Seoul, South Korea

Exclusive Highlights:

 • Networking Hub: Connect with industry leaders and fellow KIDS brand enthusiasts.
 • Matchmaking Sessions: Forge partnerships and collaborations for business growth.
 • E-commerce Insights: Dive into the latest trends shaping the digital KIDS market.
 • Export Mastery: Gain insights on exporting to Seoul with expert guidance.
 • Success Stories Tour: Visit established export brands and learn their secrets to success.

Why Seoul?

 • Tech Marvels: Explore South Korea’s cutting-edge innovations in KIDS products.
 • Cultural Tapestry: Experience Seoul’s rich blend of modernity and tradition.
 • Business Connections: Networking, matchmaking, and invaluable market insights.

Visit our experience here

Paris

I oktober 2022 dykkede KIDS-projektet ned i det franske marked med en studietur til Paris.

I KIDS projekt har vi sammen med vores tre klyngepartnere, eksperter i børnesegmentet og 21 virksomheder fra henholdsvis Frankrig, Spanien og Danmark (Minmin Cph, Modu, Montana, Hoppekids, Sebra Interiør, Op & Ned), været på studietur i Paris.

Formålet var at udforske og bliv klogere på retail, internationalisering samt vores tre primære tematikker i KIDS projektet bæredygtighed, digitalisering og kønsneutralitet i børnesegmentet i Frankrig og generelt.

Turen bød på retail-tur til førende butikker inden for legetøj og tøj, besøg til Kid Expo messen og møder med online markedsplader. Derudover, afholdte vi en spændende workshop for de deltagende virksomheder omkring værdikædesamarbejder mellem dem, inden for cirkulær økonomi og digitalisering med tanken om at eksportere til markeder uden for Europa.

Det franske marked:

 • JouéClub: stor spiller inden for legetøjsdistribution og sælger i høj grad lisens legetøj
 • Smallable Family Concept Store: hvor flere danske børnebrands allerede sælger deres produkter: Minmin Cph, Kongesløj, Liewood, HAY m.fl. Konceptbutikken har også produkter til moren og familien generelt og har stærk online salg
 • Bonhomme de bois: specialist retailer med fokus trælegetøj
 • Greenweez: online markedsplads for “grønne” produkter også baby & børn. De søger konstant brands med bæredygtige værdier til at tilslutte sig deres platform
 • Oxybul: er legetøjs distributør men producere også produkter selv. Har fokus på at bryde kønsopdeling inden for legetøj generelt og at bestemte farver skal ikke kun være for piger eller drenge samt også produkter fx en barnevogn for børn. Også fokus på at legetøj er ikke kun for leg, men også læring og udfordringer børnenes kognitiv hjerne

Online Træningssession i Internationalisering for KIDS brands.

Online Træningssession i Internationalisering for KIDS brands. Opdag, hvordan jeres virksomhed for succes med eksport udenfor EU. Session arrangeret af KIDS projektet, med Lifestyle & Design Cluster som vært.

Sessionsdato: 25. april. Kl. 9:00-11:00 

HENT SLIDES FRA DAGEN HER 

Opdag, hvordan jeres virksomhed for succes med eksport udenfor EU.

09:00-09:20 Præsentation af projektet KIDS og fælles strategi for internationalisering. Heidi Svane, Lifestyle & Design Cluster projektleder på KIDS projektet.

 • Potentiale og muligheder for den europæiske børneindustri.
 • Fælles internationaliseringsstrategi: Fordele, målmarkeder og støttetjenester.
 • Markedsstudier fra USA, Syd Korea & Syd Amerika.
 • Første mission: New York, dernæst Seoul og Chile

09:10-09:20 Interview med Modu @Thor Vagner hvad var jeres refleksioner efter turen til NYC (interview)

09:20-10:00: Hvordan gør du international D2C e-handel til en god forretning? V. MakesYouLocal @Max Riis Christensen

Der er ingen tvivl om at kunderne i udlandet er online, de er på de sociale medier, de er på markedspladser og på brand sites. Skal du også være det for at sælge til dem og kan man det og stadig skabe en god forretning? Det og meget mere vil vi forsøge at svare på i dette webinar vi holder sammen med MakesYouLocal. De har 14 års erfaring med at hjælpe brands til udlandet med deres online salg og blandt deres kunder finder du DK Company, Mos Mosh, Skagen Clothing, Liewood og mange flere.

De 4 hovedtemaer

 • Hvordan skabes profitabel vækst i international e-handel?
 • Hvordan navigerer man som brand mellem markedspladser, forhandlere og egen webshop?
 • Hvordan laver man effektiv håndtering af retur og reklamationer i udlandet – og stadig så kunderne er glade?

10:00 Refleksion mellem deltagerne. Perspektivering ved Makesyoulocal

10:20 Pause – Udveksling af erfaringer blandt deltager

10:30 Sådan kommer du I gang – få finansiering til at kickstarte din eksport @Helle Satake <hsa@erhvervshusmidtjylland.dk>

10:45 Hør deres Eksport erfaringer. Eksport indenfor EU & udenfor EU v. Sofia Issakainen CCO, M A T ApS, www.miniature.com

11:00 tak for i dag

Fysisk workshop: Internationalisering for eksportmarkeder i USA, Sydkorea & Chile – KIDS

Arbejder dit brand med produkter til børn?

Så kan du torsdag d. 8 november deltage i en skræddersyet workshop om internationaliserings strategier og værktøjer.

Arrangement er en aktivitet i KIDS projektet som har til formål at kreere en europæisk alliance for børnebrands i Danmark, Frankrig og Spanien med udgangspunkt i cirkulær økonomi, digitalisering og kønsneutrale paramenter.

Sammen med andre danske brands vil du på dagen blive introduceret til hvad KIDS projektet har genereret af viden indtil videre, men hovedfokus til workshoppen bliver erhvervshusets ekspertise inden for eksportstrategier. Resultatet fra workshoppen vil være en decideret skabelon til en internationaliseringsplan, som din  virksomhed kan bruge til deres videre internationalisering inden for emner: Megatrends / kundebehov, kundeadfærd / kunderejsen, vækst inde for kategorien, konkurrenter, SWOT, kanalstrategi, lancering.

Deltag, hvis du vil opnå:

 • Bedre forståelse for din virksomheds konkurrence fordel
 • Ny viden og inspiration om den europæiske kids branche
 • Internationaliseringsstrategier du kan bruge fremadrettet i din virksomhed
 • Interesse for at deltage på kommende ture til Chile og/eller Sydkorea  sammen med projektet
 • Netværk

Arrangement finder sted d. 8 november i København, Bredgade 66, kl. 13.00 -16.00

*Begrænset antal pladser 

Webinar om potentiale og muligheder i USA, Chile og Sydkorea d. 2. maj 2023 kl. 10.00-11.30 (afsluttet)

Den 2. maj inviterer vi dig til at deltage i et webinar om internationalisering arrangeret af KIDS EU-projektkonsortiet. Her vil vi vil præsentere tre strategiske markedsundersøgelser om børnesektoren i USA, Chile og Sydkorea, udviklet af konsulentfirmaet Consortia til ​​KIDS EU-projektet. David Carnicer, ekspert i globale strategier og marketing samt PhD vil præsentere markedsanalysen.

Markedsundersøgelserne giver os mulighed for at opdage potentialer og muligheder, som disse tre markeder tilbyder til EU-virksomheder inden for børnesegmentet. Undersøgelserne omfatter nøgleoplysninger som:

 • Landeprofil og socioøkonomiske tendenser
 • Trends inden for legetøj, beklædning, fodtøj, mad, møbler, bøger og flere børnesektorer
 • Forbrugeradfærd (profil, marketing og brand vigtighed)
 • Import & Eksport: mængder og tendenser
 • Importpotentiale
 • Distributionskanaler
 • Etableringsomkostninger
 • Tariffer og andre hindringer for udenlandske varer
 • Bedste lokationer til markedsføring
 • Cirkulær økonomi
 • Bæredygtighed
 • Kønsperspektiv
 • Digitalisering
 • Klynger, foreninger, allierede
 • Hoved begivenheder Og meget mere!

Deltag hvis du er:

 • Virksomhed der producerer, designer eller sælger børneprodukter eller -tjenester (legetøj, møbler, mode, læring og meget mere)
 • Du ønsker at udvide dine salgsmarkeder uden for Europa.

Information om sessionen:

 • Format: webinar – online (Zoom)
 • Dato: tirsdag den 2. maj fra 10:00 til 11:30.
 • Sprog: Engelsk

Viden for den europæiske børnesegment og globale trends KIDS, webinar d. 18. april 2023 kl. 10.00-11.00 (afsluttet)

Ved du, hvor meget omsætning børnemarkedet genererer i Europa? Ved du, hvilke to sektorer rettet mod børn og familier, der er de største på det europæiske marked? Ved du, hvilket land der genererer mere profit fra dette marked?

Lyt med d. 18. april, hvor vi inviterer dig til at deltage i et webinar arrangeret af KIDS EU-projektkonsortiet. Her vil vi præsentere to strategiske undersøgelser om den europæiske børnesektor, udviklet af SDLI Agency inden for rammerne af KIDS EU-projektet. Hør om potentialet og mulighederne i den europæiske børnesektor, såvel som dens nøgler til internationalisering uden for EU. 

Danish Kids conference within lifestyle, March 22, 2023 (afsluttet)

På konferencen nævnte professor Krystina Castella, Art Center College of Design, Californien en række tendenser, som hun så som vigtige for brands, der arbejder med at designe og producere til børne-segmentet. Hun fremhævede, at der var fællesnævnere omkring de udviklings-stadier, som børn går igennem i forhold til udvikling, indlæring og tilegnelse af kompetencer.

Det er derfor vigtigt at forstå børns opfattelse af farver, figurer og det stadie af indlæring og erfaring, som de møder verden og produkter med, påpegede hun. Designere og producenter i Kids-segmentet bør ifølge professoren sikre, at de skaber produkter, som taler til den fantasi og lyst til at udforske, som børn besidder.

– Børn lærer hele tiden, så virksomheder skal passe på med at designe noget, der kun har begrænset levetid og begrænsede udfoldelsesmuligheder for børnene.

Professoren var desuden ikke så bekymret for, at børns brug af teknologi vil gøre deres leg og udvikling mindre.

– Børn bruger teknologi på andre måder og kan for eksempel skabe fantastiske digitale tegninger, som de er enormt stolte af, fordi de så flotte, sagde hun. Den tendens kan virksomheder, der måske allerede producerer til segmentet i dag, bruge til at udvide deres produkters værdi. Hun understregede desuden, at der sagtens kan være stor forskel på, hvilke produkter, børn reelt gerne vil have, i forhold til hvad deres forældre kan forestille sig, at de gerne vil have. Og her bør virksomheder være på børnenes side, også fordi de produkter, børnene rent faktisk gerne efterspørger, kan få en længere brugs/levetid.

Hold mulighederne åbne

Lektor og Ph.D Sune Klok Gudiksen og Senior Designer Pia Viuff Schytz fra Designskolen Kolding illustrerede, hvordan produkter kan designes, så de fortsat kan udvikle sig. Det sikres blandt andet ved at holde udviklings-processen mere åben for udvikling og med muligheden for at modellere undervejs.

Designs, som man kan bygge videre på, eller bygge om og bruge fantasifuldt, tiltaler også i langt højere grad børn og gør produkterne mere langtidsholdbare.

– Det er nogle af de elementer, som virksomheden Flexa netop har succes med, da deres produkter består af dele, der kan kombineres i det uendelige, fortalte CEO, Carsten Dan Madsen, Flexa.

Han var også en del af et panel med  salgsdirektør Thor Vagner Modu og CEO og ejer Signe Tholstrup, Mini A Ture, der øste ud af deres erfaringer fra asiatiske markeder. De nævnte både funktionel design, kvalitet og et fokus på bæredygtighed som nogle af de elementer, der har sikret dem succes i henholdsvis Japan, Indien og Kina. Danske brands er også på disse markeder begunstiget af, at skandinavisk design er populært.

Milliarder på spil

Jonas Wallengren, medstifter og CEO i Virtuall blæste salen omkuld med dokumentation af nogle af de kampagner, som større brands havde gennemført som 3D-løsninger, hvor elementer fra den elektroniske spilverden integreres med både salg af virtuelle produkter, product-placement og skabelse af hele universer, hvor brugerne selv bliver deltagere.

Med 3D-visninger af produkter forlænges brugernes tid for hvert produkt fra 1,2 til 8 sekunder, hvilket er en evighed i forhold til sandsynligheden for, at de ender med at købe et produkt.

Læs de to rapporter, der er udgivet i forbindelse med EU-projektet KIDS.

The EU Childrens sector unveiling its potential and opportunities

Understanding the “now-generation” global international trends

Program.

Hoppekids Award til SheWorks

Som afslutning på konferencedagen “Kids within Lifestyle” stemte publikum på fire kandidater til Årets Hoppekids Award. Vinderen blev den social-økonomiske virksomhed Sheworks fra Kolding. Her omdannes blandt andet deadstock fra virksomheder til eksempelvis interiør og møbler og får dermed et ekstra liv. Samtidig give virksomheden kvinder på kanten af arbejdsmarkedet jobmuligheder.
Stifter og CEO i virksomheden, Solveig Berg Søndergaard modtog prisen fra CEO i Hoppekids, Rene Stenvang.

Presentations from the conference:

 • EU children industry potential and opportunities & global trends. Anna Codina, Consortia Consultores. Download presentation HERE.
 • Research and development into the subject around Kid and company collaborations: Sune Klok Gudiksen, PhD, associate Professor & Pia Viuff Schytz, Senior Designer – Design School Kolding. Download presentation HERE.
 • French online sales platform for sustainable products, GreenWeez. Download presentation HERE.
 • The metaverse world within fashion, Jonas Wallengren, Co-founder & CEO – Virtuall. Download presentation HERE.
 • Mattias Hundebøll, Journalist, Influencer for B2B. Presentation coming.

Round table: Det japanske marked muligheder for brands i den danske børneindustri. D.16. juni (afsluttet)

Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan eksportere til det japanske marked?

Vær med når Kazufumi Okazaki, Senior Commerical Officer ved den Danske Ambassade i Tokyo deler sin viden og erfaringer om det japanske marked og om e-commerce muligheder. Han vil fortælle om hvordan du som brand i den danske børneindustri kan påbegynde din eksportrejse.

Kazufumi Okazaki has a rich marketing experience from the Japanese market and has been in a leading role in Marketing in LEGO Japan, Nokia Japan,  Baccarat and Coca-Cola Japan. When at LEGO, he was part of introducimg LEGO friends into Japanese girls market. Moreover, Kazufimi has also conducted BUILD UP JAPAN initiative all across the JAPAN to encourage and inspire  Japanese kids to be builders for tomorrow after huge earth quake in 2011.  Support experience in Danish embassy in Tokyo are: Retail, E-commerce, Education, Baby/Kids, Design, Fashion & jewelleries.

Formålet med arrangementet er at vække din appetit for det japanske marked og besvare nogle af dine mest grundlæggende spørgsmål. Dette skal også være din mulighed for at møde potential samarbejdspartner og en introduktion til én måde at komme i gang med eksports på det Japanske marked.

Du finder Kazufumis præsentation om det japanske marked HER og om e-commerce HER. Præsentation om KIDS projektet finder du HER.

Program:

 • 11.00 Welcome by LDC & short intro to EU KIDS project
 • 11.10 Short introduction around the table – who are we and interest in the Japanese market
 • 11.20 Kazufumi Okazaki presentation on the market potential for kids products, who are on the market today and tendencies (including Q&A)
 • 11.50 Biobreak
 • 12.00 e-commerce possibilities and plans in Japan (including Q&A)
 • 12.30 Time to network
 • 13.00 Thanks for today

Hvornår: D.16. juni kl. 11 – kl. 13, Designværkstedet, Bredgade 64, 1260 Kbh K.

Inspirationsdag & Workshop d. 7. april 2022 (afsluttet)

Are there any international markets you wish your brand would be present at? Do you want to expand your network? Then this is the event for you! Participate if you are an SME from Denmark, France or Spain producing, designing, selling etc. children’s products or services e.g. toys, furniture, fashion, learning and much more. If you have a vision for expanding your selling markets outside of Europe, then this is the fit for you. Check out the program for the 7th here. (for Danish participants it’s a 1-day event only the 7th).

Download here the presentation from Martin Rune Hoxer, Executive Director at the Innovation Centre Denmark in Shanghai. You will find a press realease in Danish here and in English here.

Webinar d. 10. februar 2022 kl. 10.00-11.00 (afsluttet)

Vil du sælge dine børneprodukter på det internationale marked?
 
Så lyt med når vi præsenterer dig for vores nye projekt KIDS, der omhandler eksport af danske, franske og spanske brands, som designer og producerer produkter målrettet børn i alderen 0-12 år.
 
Hør oplæg af Anna Lopez, Cluster Manager af Kid’s Cluster i Catalonien med ekspertise indenfor trends på børne- og teenagemarkedet.
Vi vil også på dette møde fortælle om, hvordan din virksomhed kan komme med på markedsbesøg udenfor Europa.
Du finder præsentationerne fra webinaret nedenfor:
 • Anna Lopez, KIDS Cluster “Trends in the kid’s sector”. Download her.
 • Lifestyle & Design Cluster presents the KIDS cluster. Download her.

Videoer

Viden for den europæiske børnesegment og globale trends KIDS

Webinar om potentiale og muligheder i USA, Chile og Sydkorea

Reporter og kataloger

Markedsanalyse om Chile med fokus på børnesegmentet

Rapport: Forstå den nuværende generation: globale internationale trends

Den holistiske tilgang, som KID’S Cluster følger, omfatter virksomheder, produkter og tjenester på tværs af mange sektorer, der samler flere værdikæder for at betjene den endelige slutbruger, herunder børn og deres forældre.

Det er nøglen at samle ekspertise på internationalt niveau, der har dyb indsigt i barnets (0-18 år) adfærd, for at give information om internationale tendenser og hjælpe EU produktionsvirksomheder til at tilpasse deres produktlinjer til fremtidige forbrugeres behov, som udvikler sig og ændrer sig konstant.

Denne undersøgelse har et todelt mål:
1. Kortlæg de globale børnetrends med anvendelse af relevante børnesektorer og illustrative cases vedrørende begge målgrupper (børn og forældre).
2. Give inspirerende og relevant indsigt i den globale børnesektors udvikling for at hjælpe EU virksomheder til at tilpasse deres produkter og servicetilbud til fremtidige forbrugeres behov.

Casekatalog: Best-case internationalisering blandt danske, franske og spanske børnebrands

Bliv inspireret til, hvordan andre virksomheder inden for børneindustrien har arbejdet med eksport på internationale markeder uden for EU.

Vi har samlet en række danske, franske og spanske børnebrands med konkrete mål indenfor blandt andet bæredygtighed og digitalisering. Alle brands har gjort det særligt godt på internationale markeder, og deler i publikationen deres erfaringer og gode råd til en succesfuld internationaliseringsstrategi.

Markedsanalyse om Sydkorea med fokus på børnesegmentet

Rapport: Potentialer og muligheder i EU’s børnesektor

Den holistiske tilgang, som KID’S Cluster følger, omfatter virksomheder, produkter og tjenester på tværs af mange
sektorer, der samler flere værdikæder mod den endelige slutbruger, herunder børn og deres forældre. Oplysninger om disse sektorer på globalt plan eller EU-plan er dog begrænset og fragmenteret.

For at overvinde disse begrænsninger og tilføre ekstra værdi til analysen af ​​denne tværsektorielle industri forsøger denne rapport at levere et omfattende og samlet billede af de europæiske børneindustri, afsløre det fulde potentiale og give overblik over styrker og forretningsmuligheder heri.

Markedsanalyse om USA med fokus på børnesegmentet

Rapport: Strategiske muligheder på det internationale marked for børn og familier

Ud fra en række dybdegående interviews med små og store virksomheder indenfor børnesektoren i Spanien, Frankrig og Danmark er der blevet udarbejdet denne rapport, som har til formål at afdække mulighederne for at indtage nye internatonale markeder indenfor børnebrands. 

Hovedformålet med rapporten er at give et overblik over de styrker, svagheder, muligheder og trusler, der kan opstå i jagten på nye markeder – alt sammen for at give ny værdifuld indsigt og viden om internationaliseringsstrategier for markeder udenfor EU, som kunne være interesseret i børnetøj, møbler, legetøj, pædagogiske aktiviteter mv.

Gabriella Constantinou
Project Manager, Internationalization & Circular Textiles
Phone: +4520222605
gabriella@ldcluster.com

Studietur til Sydkorea

Fem danske brands deltog, da vi i regi af KIDS-projektet var på studietur i Sydkorea:Thuka,  Mini a Ture, Småfolk, Bonvita og Maileg

Efter tre intensive dage med møder, præsentationer og observationer i Sydkorea er vores danske mode-, møbel- og designbrands blevet klogere på det sydkoreanske marked og dets forretningspraksis. Her er et resume af vores vigtigste fund:

Dag 1:
På den første dag blev vi introduceret til det sydkoreanske marked af French-Korean Chamber of Commerce og fik en dybdegående præsentation af børnesektoren i landet. Vi deltog også i en rundvisning i stormagasiner for at få et indblik i detailhandelslandskabet.

Vigtigste fund:
1. Fokus på storytelling, originalitet og innovation som brand.
2. Interaktion med forbrugerne: Muligheder som “mom-caféer” og pop-up butikker.
3. Find en god distributør og undersøg deres forhold til branchens økosystem.

Dag 2:
Vi fik indblik i K2-partnerens praksis i mødet med det danske brand Nordisk. Vi udforskede også forskellige stormagasiner og besøgte et AI-kunstcenter ved Seoul National University.

Vigtigste fund:
1. En stærk distributør kan understøtte lokaliseringsprocessen af dit brand i Sydkorea.
2. Brandidentitet er afgørende og bør afspejle den aktuelle livsstilstrend i Korea.
3. AI kan være en kreativ partner både virtuelt og fysisk.

Dag 3:
På den sidste dag blev vi introduceret til forskellige distributører, agenter og licenspartnere, der delte deres ekspertise i at hjælpe brands med at træde ind på det sydkoreanske marked.

Vigtigste fund:
1. Overvej: Hvorfor Korea? Hvad er dine forventninger og udfordringer, og hvordan kan den rette partner hjælpe med at løse dem?
2. Den lave fødselsrate skaber et marked med “tiger moms” og stort forbrug til børn.
3. Detailhandelen i Seoul leder efter nye kategorier for at tiltrække flere kunder, men bæredygtighed er ikke nødvendigvis en prioritet.

Vores forretningsrejse til Sydkorea har givet os værdifuld viden og indsigt, som vi vil bruge til at styrke vores brands’ tilstedeværelse på det sydkoreanske marked og optimere vores forretningsstrategier fremover.

Let’s play  – the american way

Fire danske virksomheder deltog, da Lifestyle & Design Cluster med projektet Kids besøgte New York.

Hoppekids, Modu, Op & Ned, og  Resense Denmark deltog sammen med 12 andre internationale virksomheder på en studietur til USA, hvor der var besøg på en stor legetøjsmesse, ligesom detailhandlen blev besøgt.

Retailtur

Retailturen gik til American Girl, FAO Schwarz, Casper, Sloomoo Institute, Scandinavia House. Butikker med legetøj i New York er ekstravagante, overstimulerende og indebærer fascinerende koncepter med et stort kommercielt DNA. Det giver de besøgende en særlig købsoplevelse og ikke blot en ind, køb og ud hurtigt. Koncepterne betyder, at både børn og voksne bliver draget ind i universet.

 Toy Fair

Toy Fair  er en messe med primært Amerikanske legetøjsvirksomheder samt lidt europæiske og asiatiske. har Den har 30.000 besøgende og 1.200 udstillere. Danske brands som Lego og Plus Plus er også blandet udstillerne.

Det er tydeligt, at det kommercielle element er bærende og gentagelser/trends ses som for eksempel bamser/bløde dyr og licens-legetøj. Innovation og kreativitet i produktudvikling er ikke i særlig høj grad til stede, hvis man ser bort fra et par highlights som Follies og Plan Toys.

Bæredygtighed

Generelt er ”Kids” industrien en af de mest regulerede områder, og i EU er reglerne strengere end i USA. Derfor er europæiske produkter populær i USA, da forældre finder tryghed i, at produkterne har været igennem adskillige tests.

En lære af research og turen er, at det – som på andre markeder – er vigtigt, at være omstillingsparat og åben for eventuelle ændringer i sit produkt/brand. I USA er e-commerce stigende og det andet-største e-commerce marked globalt.

Et godt råd er desuden at finde de rigtige lokale partnere. Det fremgår også af den markedsanalyse, der er produceret i forbindelse med projektet. https://ldcluster.com/wp-content/uploads/sites/4/2023/04/Market-study-USA-KIDS.pdf

 

Stadig flere amerikanske forældre vægter bæredygtighed højere end før, og en survey fra 2022 ”The American Consumer” viste, at:

82% vægtede højst holdbarhed i produktet,

74% ønsker, at produktet kan repareres,

60% vægter det sociale aspekt og ansvarlighed fra virksomhedens side, og om produktet er genanvendeligt eller bionedbrydeligt.

Prisen spiller naturligvis stadig en stor rolle, og hvis deres børn ønsker sig “ugrønne” produkter, tøver forælderne ikke med at købe. Desværre er greenwashing og misforståelser til stede især inden for genanvendt plastik og bioplastik legetøj, og der er udfordringer med sporbarhed/gennemsigtighed ift. kilder af genanvendt plastik.

En digital æra

Børn bruger smartphones i en tidlig alder, og sociale media som tik-tok, snapchat og youtube er påvirkningskilder til børnenes ønsker af legetøj. Derfor er det vigtigt for virksomheder at være til stede på disse.

Play er essentielt!

Det er vigtigt, at produkter til børn inddrager ”play” som et centralt element, da det med til at give dem en platform for nye oplevelser og verdener at udforske. Børn vil altid være børn også i fremtiden, selv om verden kommer til at se anderledes ud.

Produkt trends i USA 2023 @chris byrne The toy guy!

 • MESH (Mental Emotional Social Health) er et fænomen, som i høj grad er kommet frem efter corona-bølgen. Den amerikanske lægeorganisation så, hvor dårlig psykisk tilstand børn og teenagere var kommet i. MESH handler om at skabe tryghed for børn, samtidig med at det også er vigtigt at fremme deres modstandskraft baseret på fire nøgleelementer i leg; problem løsning, storytelling, udfordringer og at bringe børn og voksne tættere på hinanden.
 • Man lærer 8 kompetencer/skills som fx adaptation, konflikt løsning, self-regulation, kommukationsstrategier m.fl.
 • Inter-generation (leg som inkluderer et bredt alderspektrum)
 • Screen-free learning
 • DEI (Diversity, Equality & Inclusion) godt eksempel er dukker med forskellige hudfarver, religion og kropstyper.
 • “Kidults” (legetøj til voksne er stigende)
 • Der er stadig plads til klassiske og traditionelle legetøj med et moderne twist
 • Det er usikkert, hvor stor en rolle AI (Artificial Intelligence) får.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com