Whocopied.me protects this content

KIDS

Lifestyle & Design Cluster samarbejder med tre EU-ekspertklynger inden for KIDS-sektoren. Sammen vil vi generere, samle og skabe værktøjer til at trænge ind på internationale markeder for europæiske SMV’er, der producerer produkter til børn. 

Mål

Det overordnede projektmål er at fremme internationaliseringen af ​​EU’s børneindustri ved at støtte oprettelsen af ​​en europæisk børneklynge (KIDS ESCP-4) for at afdække og udnytte de mest lovende internationale forretningsmuligheder for børne- og familiemarkederne. KIDS ESCP-4 vil samle mange SMV’er, store virksomheder, forsknings- og teknologipartnere, offentlige myndigheder og den akademiske verden i en unik europæisk-dækkende samarbejdsplatform for internationalisering. Cirkularitet, digitalisering og kønsbaseret perspektiv vil være centrale aktører i projektet.

Målgruppe

Slutbrugeren af ​​dette marked er børn mellem 0 og 12 år. Dette projekt inkluderer dog også familier, da de er nøgleaktørerne, der træffer beslutninger på vegne af børn, og derfor skal dets forbrugsmønstre, vaner og præferencer integreres, når forretningsstrategier udformes. Nogle undersøgelser anslår den årlige værdi af EU’s børnemarked til 20 mia. EUR.

Image00034

NY RAPPORT: Strategiske muligheder på det internationale marked for børn og familier

Ud fra en række dybdegående interviews med små og store virksomheder indenfor børnesektoren i Spanien, Frankrig og Danmark er der blevet udarbejdet denne rapport, som har til formål at afdække mulighederne for at indtage nye internatonale markeder indenfor børnebrands. 

Hovedformålet med rapporten er at give et overblik over de styrker, svagheder, muligheder og trusler, der kan opstå i jagten på nye markeder – alt sammen for at give ny værdifuld indsigt og viden om internationaliseringsstrategier for markeder udenfor EU, som kunne være interesseret i børnetøj, møbler, legetøj, pædagogiske aktiviteter mv.

Læs hele rapporten her

Pressemeddelse

Læs pressemeddelsen her om en 3-dages besøg fra Spanske og Franske brands til København i april 2021. Du kan også læse nyheden om besøget her.

Gabriella Constantinou
Projektleder
Mobil: +4561730357
gabriella@ldcluster.com

Er du interesseret i at få et netværk og internationaliseringsstrategier til eksport til markeder uden for EU?

I løbet at 2023 drager vi med KIDS projektet ud på tre internationale markeder (uden for EU) med danske, spanske og franske børnevirksomheder i hånden, hvor vi skal udforske nye innovative muligheder for at eksportere sine produkter på. Din virksomhed vil få mulighed for at komme med på en studietur, afhængig af dine interesser af markeder. Til efteråret vil vi offentliggøre hvilke tre endelige markeder vi i KIDS projektet vil have fokus på, men nogle af markeder som allerede har interesse fra virksomheder er Japan, USA, Canada, New Zealand, Kina og Mellemøsten m.fl.

Synes du det lyder relevant for din virksomhed? Du kan allerede nu tilmelde en interesseliste HER, bemærk dog at dette er ikke en endelig bekræftelse. Du vil modtage en rejsevoucher som vil dække nogle af dine udgifter som f.eks. flybillet og hotel, mens resten er du selv ansvarlig for.

Kom med til Paris

Til oktober drager vi med vores franske og spanske partnere samt kids virksomheder til Paris for at møde de fedeste franske online platforme, tage på en retail tur og afholde workshop om nye potentiale cirkulære produkter og forretningsmodeller m.m. Fokus for turen er at øge internationalisering af særligt kids brands indenfor mode møbel og design samt læring leg og services. Deltagerne kan forvente at få nye kontakter og samarbejdsrelationer. Du finder et foreløbig program her.

Hvornår: D. 26 – d. 28. oktober 2022

Lyder det interessant så tilmeld dig via linket for at komme på en interesseliste.

Round table: Det japanske marked muligheder for brands i den danske børneindustri. D.16. juni (afsluttet)

Ønsker du at blive klogere på, hvordan du kan eksportere til det japanske marked?

Vær med når Kazufumi Okazaki, Senior Commerical Officer ved den Danske Ambassade i Tokyo deler sin viden og erfaringer om det japanske marked og om e-commerce muligheder. Han vil fortælle om hvordan du som brand i den danske børneindustri kan påbegynde din eksportrejse.

Kazufumi Okazaki has a rich marketing experience from the Japanese market and has been in a leading role in Marketing in LEGO Japan, Nokia Japan,  Baccarat and Coca-Cola Japan. When at LEGO, he was part of introducimg LEGO friends into Japanese girls market. Moreover, Kazufimi has also conducted BUILD UP JAPAN initiative all across the JAPAN to encourage and inspire  Japanese kids to be builders for tomorrow after huge earth quake in 2011.  Support experience in Danish embassy in Tokyo are: Retail, E-commerce, Education, Baby/Kids, Design, Fashion & jewelleries.

Formålet med arrangementet er at vække din appetit for det japanske marked og besvare nogle af dine mest grundlæggende spørgsmål. Dette skal også være din mulighed for at møde potential samarbejdspartner og en introduktion til én måde at komme i gang med eksports på det Japanske marked.

Du finder Kazufumis præsentation om det japanske marked HER og om e-commerce HER. Præsentation om KIDS projektet finder du HER.

Program:

  • 11.00 Welcome by LDC & short intro to EU KIDS project
  • 11.10 Short introduction around the table – who are we and interest in the Japanese market
  • 11.20 Kazufumi Okazaki presentation on the market potential for kids products, who are on the market today and tendencies (including Q&A)
  • 11.50 Biobreak
  • 12.00 e-commerce possibilities and plans in Japan (including Q&A)
  • 12.30 Time to network
  • 13.00 Thanks for today

Hvornår: D.16. juni kl. 11 – kl. 13, Designværkstedet, Bredgade 64, 1260 Kbh K.

Inspirationsdag & Workshop d. 7. april 2022 (afsluttet)

Are there any international markets you wish your brand would be present at? Do you want to expand your network? Then this is the event for you! Participate if you are an SME from Denmark, France or Spain producing, designing, selling etc. children’s products or services e.g. toys, furniture, fashion, learning and much more. If you have a vision for expanding your selling markets outside of Europe, then this is the fit for you. Check out the program for the 7th here. (for Danish participants it’s a 1-day event only the 7th).

Download here the presentation from Martin Rune Hoxer, Executive Director at the Innovation Centre Denmark in Shanghai. You will find a press realease in Danish here and in English here.

Webinar d. 10. februar 2022 kl. 10.00-11.00 (afsluttet)

Vil du sælge dine børneprodukter på det internationale marked?
 
Så lyt med når vi præsenterer dig for vores nye projekt KIDS, der omhandler eksport af danske, franske og spanske brands, som designer og producerer produkter målrettet børn i alderen 0-12 år.
 
Hør oplæg af Anna Lopez, Cluster Manager af Kid’s Cluster i Catalonien med ekspertise indenfor trends på børne- og teenagemarkedet.
Vi vil også på dette møde fortælle om, hvordan din virksomhed kan komme med på markedsbesøg udenfor Europa.
Du finder præsentationerne fra webinaret nedenfor:
  • Anna Lopez, KIDS Cluster “Trends in the kid’s sector”. Download her.
  • Lifestyle & Design Cluster presents the KIDS cluster. Download her.

Key Internationalization Activities for the European children’s sector

Ud fra en række dybdegående interviews med små og store virksomheder indenfor børnesektoren i Spanien, Frankrig og Danmark er der blevet udarbejdet denne rapport, som har til formål at afdække mulighederne for at indtage nye internatonale markeder indenfor børnebrands. 

Hovedformålet med rapporten er at give et overblik over de styrker, svagheder, muligheder og trusler, der kan opstå i jagten på nye markeder – alt sammen for at give ny værdifuld indsigt og viden om internationaliseringsstrategier for markeder udenfor EU, som kunne være interesseret i børnetøj, møbler, legetøj, pædagogiske aktiviteter mv.

Læs hele rapporten her

Best-cases i børneindustrien i Danmark, Spanien & Frankrig

Bliv inspireret til, hvordan andre virksomheder inden for børneindustrien har arbejdet med eksport på internationale markeder uden for EU.

Vi har samlet en række danske, franske og spanske børnebrands med konkrete mål indenfor blandt andet bæredygtighed og digitalisering. Alle brands har gjort det særligt godt på internationale markeder, og deler i publikationen deres erfaringer og gode råd til en succesfuld internationaliseringsstrategi.

Læs om dem her.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
Tlf.: +45 7190 8922
E-mail: sylab@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 74
1260 København
Tlf.: +45 2074 7683
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: