Whocopied.me protects this content

SMV:international

SMV:international rummer en række workshops, netværksmøder, seminarer og individuel rådgivning med vejledning
målrettet mod brands inden for design, mode og møbler.

Mode-, møbel- og designvirksomheder kan få hjælp til at udnytte deres muligheder og få værktøjerne til at implementere en digital eksport-strategi.

DI Handels performanceanalyse for 2019 viste, at e-handel og e-eksport har stor indflydelse på bundlinjen i virksomheder fra brancherne detailhandel, engroshandel og industri, og kan løfte indtjeningen med op til 216 pct.

Potentialet for at livsstilsbranchen kommer foran i konkurrencen, er stort og særligt grundet COVID-19 også nødvendigt.

Deltag i to målrettede workshops arrangeret af branchen og for branchen, som den nationale erhvervsklynge Lifestyle & Design Cluster har udviklet sammen med erhvervshusene i projektet SMV:International.

 • Hør om digital eksport, e-handel, onlinemarkedspladser, digital markedsføring, omni-channel og meget mere.
 • Bliv inspireret af brands, der har de gode erfaringer.
 • Find jeres virksomheds fokus og få succes med digital eksport.

Fremtidens eksport er digital

Corona-restriktioner over hele verden har i den grad accelereret behovet for at finde alternative måder at markedsføre og eksportere på.

På to workshops kan du både få den basale indsigt i mulighederne for din type virksomhed, definere din egen strategi og få værktøjerne til at implementere den i praksis. Uanset om du er nystartet eller er klar til at gå fra drift af e-handel til strategi for digital eksport.

Du vil få hjælp til at klargøre eller videreudvikle din e-commerce til indtog på nye markeder – både når det handler om eksport, og når der skal vælges digitale salgs- og eksport-kanaler til nye potentielle kundegrupper.

På workshoppen får du både inspiration fra virksomheder med erfaring og praktisk hjælp af rådgivere.

Start smart

Forløbene er tilrettelagt, så jeres virksomhed starter jeres eksporteventyr med at tage de rigtige skridt, i den rigtige rækkefølge og med de rigtige værktøjer.

Hvor og hvornår

Workshoppen bliver afholdt som heldags-arrangement i København

Tidspunkt: 09.00 – 16.00

Adresse: BLOX
Bryghuspladsen 8, Entrance C
3rd Floor
1473 København K

Lokale: KYOTO

Oplægsholdere

Kathrine Weicker

Senior Forretningsudvikler v/ Erhvervshus Hovedstaden

Kathrine tager jer med på turen op i det strategiske helikopterperspektiv giver en indflyvning til potentialet og mulighederne i at drive eksport via e-handel.

Ekspertise
Kathrine har ansvaret for rådgivning og udvikling af kreative erhverv og har et stort branchekendskab, et bredt netværk og har hjulpet flere hundrede kreative virksomheder med at skabe vækst og udvikling. Kathrine har fokus på de mange forretningsmæssige facetter af kreative virksomheder og har overblik over hele værdikæden fra produkt- og designudvikling til salg og markedsføring.

Claus Jensen

Export Consultant v/ Virk Consult

Claus vil gennemgå muligheder ved eksport via e-commerce og hvordan man forbereder sin virksomhed til en ny dagsorden med hårdt arbejde der vil være det hele værd både under rejsen og ved en målstreg der altid flytter sig til nye mål og muligheder.

Ekspertise
Mere end 25 års erfaring med salg, salgsledelse og ledelse på C niveau fra jobs hos bla. ECCO, Kidzone, Hummel og Sebra hvor fokus har været på forretningsudvikling og værdiskabelse. Spidskompetencer på gennemarbejdelse af forretningsplaner, eksport strategier, ledelsesudvikling og ikke mindst på evnen til at eksekvere.

Klaus Andersen

CEO & Partner v/ YouWe

Klaus taler om nødvendigheden i grundigt forarbejde, hvilken værktøjskasse der er brug for og hvordan man omstiller sin forretning til en digital fremtid.

Ekspertise
Klaus har været selvstændig, siden han var 21 og har arbejdet med e-handel siden 2008. Rygsækken er stopfuld af værdier og erfaringer, som ikke kan læres på noget universitet (der har han også været). Er stifter, direktør og partner i webbureauet og konsulenthuset YouWe, der er tilrettelægger, udvikler og designer innovative E-handelsløsninger, der løfter din forretning op over mængden.Specialister i e-handel og tager ansvar for alt fra B2B, B2C og B2G webshops til komplekse e-handelsløsninger til fx kundeklubber og medlemsforeninger. Erfaring med et HAV af kommercielle og open-source platforme.  YouWe er ramt af firstmover teknologi-begejstring, men arbejder ud fra gamle dyder: 360 grader kundesupport og med en fuldstændig nede-på-jorden tilgang uden filter.

Morten Grabowski Kjær

Owner v/ Luksusbaby A/S

Morten tager os gennem Luksusbaby’s succesrejse fra væksten i det danske marked til eksport-eventyret i Europa og Kina. Hvordan skalerer man sin virksomhed så hurtigt og hvad ville han havde ønsket han vidste inden han gik igang

Baggrund
Morten er ejer af aalborgensiske Luksusbaby A/S, som på få år er vokset til en 100 mio. stor forretning og intet ser ud til at bremse turen. Virksomheden åbnede for 6 måneder siden sin 2. butik og samtidig en webshop til det kinesiske marked. Overskuddet i forretningen går til udvidelse og udvikling og det giver resultater.

Workshop (basic): Sæt gang i din digitale eksport

Workshop d. 22. juni (09.00-16.00)

Placering: Bloxhub, København

 • Hvad er digital eksport og hvor starter du?
 • Strategi for markeder, kanaler og forretningsmodel
 • Klargør din organisation og find de rette kompetencer
 • Forbered dit e-commerce setup, organisation og
  teknologi til nye markeder med nye krav og
  muligheder

TIRSDAG 22. JUNI – 09:00-16:00

09:00 Velkommen til workshoppen

09:15 Præsentation af deltagere og oplægsholdere

10:00 Hvordan driver eksport gennem e-commerce jeres forretning og branchen – v/ Kathrine Weicker, Senior forretningsudvkler hos Erhvervshus Hovedstaden

10:30 Pause

10:35 Debat med Kathrine og deltagerne samt erfaringsudveksling.

11:00 Hvordan laver man succesfuld e-commerce uden for landets grænser, hvordan klargøre du din virksomhed, hvad er klassiske do’s & dont’s. Eksempler og cases fra branchen der har succes med digital eksport – v/ Klaus Andersen hos YouWe

12:00 Frokost

13:30 Refleksioner over hvordan man kommer i gang med eksport via digitale kanaler, hvad kan det være og hvad matcher din virksomhed.

14:00 Hvilke muligheder kan man skabe med digital eksport og hvordan kommer man godt fra start – v/ Claus Jensen hos Virk Consult

14:30 Debat med Claus og deltagerne samt erfaringsudveksling

14:50 Pause

15:00 Få indsigt i Luksusbaby A/S’s vækstrejse. Hvordan ekspanderer man og skalerer sin forretnings ud over landets grænser og hvad har de lært af rejsen – v/ Morten Kjær, Owner hos Luksusbaby A/S

15:30 Q&A

15:50 Opsamling og Hjemmeopgaver, introduktion til Advanced Workshop, tak for idag

Christoffer Bünner
Projektleder
Mobil: +45 5144 3132
christoffer@ldcluster.com
 LinkedIn

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: