Whocopied.me protects this content

SMV:international

SMV:international rummer en række workshops, netværksmøder, seminarer og individuel rådgivning med vejledning
målrettet brands inden for design, mode og møbler.

KOMMENDE AKTIVITETER

Kom på markedsbesøg i USA og bliv klar på det vildeste eksporteventyr

Informationsmøde om inspirationstur til New York I marts 2022 kan du komme med på inspirationstur til New York. Vil du vide mere om turen, bør du deltage i dette informationsmøde, hvor du kan blive klogere på mulighederne og udfordringerne ved eksport til USA samt planerne for turen til New York. LDC, Erhvervshus Hovedstaden, DM&T arrangerer en inspirationstur til New York i marts måned 2022. Formålet er at give danske mode- og interiørvirksomheder inspiration, konkret viden om eksport til USA og ikke mindst et brugbart netværk. Der vil på turen blive lagt vægt på, at flere led i værdikæder inddrages således vil både danske brands, men også deres ”leverandører” blive inviteret med på turen. Du inviteres derfor til informationsmøde den 17. november klokken 09.00-10.00.

Sæt gang i din digitale eksport – online workshop

Start din eksport rigtig med fokus på alt, der er vigtigt, når du starter din internationalisering. Deltag i et praksis- og branchenært workshopforløb, som giver dig metode, markedsindsigt og et værdifuldt eksportnetværk.

 • Hvad er digital eksport og hvor starter du?
 • Strategi for markeder, kanaler og forretningsmodel
 • Klargør din organisation og find de rette kompetencer
 • Forbered dit e-commerce setup, organisation og teknologi til nye markeder med nye krav ogmuligheder

Online workshop d. 7. december 2022

Kickstart din eksport til Tyskland – kend dit marked og dit brandfit

Hvordan kan man med designprodukter og livsstilsbrands få succes med eksport på det Tyske marked.

Denne dag dykker vi ned i forbruger-indsigter, branding, konkurrencefordele, samt hører fra online-markedspladser og virksomheder om deres konkrete erfaringer.

Særligt skal vi høre om en ny rapport med spændende indsigter i det tyske marked og vi får besøg af Avokadostore som giver oplæg om online handel mod et bæredygtigt publikum i Tyskland.

Deltag i Herning, Birk Centerpark 38. Kl. 09:00-16:00

Mode-, møbel- og designvirksomheder kan få hjælp til at udnytte deres muligheder og få værktøjerne til at implementere en digital eksport-strategi.

DI Handels performanceanalyse for 2019 viste, at e-handel og e-eksport har stor indflydelse på bundlinjen i virksomheder fra brancherne detailhandel, engroshandel og industri, og kan løfte indtjeningen med op til 216 pct.

Potentialet for at livsstilsbranchen kommer foran i konkurrencen, er stort og særligt grundet COVID-19 også nødvendigt.

Individuel rådgivning, workshops eller markedsbesøg – hvad får du ud af det?

Tilskudsprogrammet SMV:International er sammensat af flere tilbud, der giver dig mulighed for, at arbejde målrettet videre med din eksport, fra netop det udgangspunkt du har lige nu.

Via programmet kan du enten få hjælp til at øge din eksport på allerede etablerede markeder eller til at åbne nye markeder, eller du kan få hjælp til at opstart din eksport, hvis du først skal til at begynde din eksportrejse.

Vil du vide mere?

Kontakt din lokale erhvervshus-kontakt og få en snak om mulighederne i SMV:international

Kommende workshop

“Kom godt i gang med eksport af dit livsstilsbrand” tirsdag d. 7. december kl. 9.00-16.00

Start din eksport rigtigt med fokus på alt, der er vigtigt, når du starter din internationalisering. Deltag i en praksis- og branchenær workshop, som giver dig metode, markedsindsigt og et værdifuldt eksportnetværk.

Tilmeld dig workshoppen her

Tilbud inden for SMV:International:

My Way™

Den individuelle løsning. Løs din eksportudfordring med 50% i rådgivertilskud (maxtilskud 72.500 kr.)

Go2market workshops™

Værktøjer og viden til at starte din eksport rigtig. Basic-workshop til den uerfarne og Advanced workshop til den erfarne eksportør.

MarkedsÅbner™

Vækstforløb, der sparker døren ind til et nyt marked.

Kom med på at nøje tilrettelagt program af forberedende workshop med relevante markedspladser, markedsbesøg til England og opfølgende workshop hvor de nyerhvervede erfaringer kan kommer i spil.

Eksport-Booster™

All-in – til den der virkelig vil rykke sin eksport. Boost din vækst med et mix af workshops, markedsbesøg og rådgivertilskud

Start smart med Go2market workshops™

Forløbene er tilrettelagt, så jeres virksomhed starter jeres eksporteventyr med at tage de rigtige skridt, i den rigtige rækkefølge og med de rigtige værktøjer.

Start rejsen ved at deltag i to målrettede workshops arrangeret af branchen og for branchen, som den nationale erhvervsklynge Lifestyle & Design Cluster har udviklet sammen med erhvervshusene i projektet SMV:International.

 • Hør om digital eksport, e-handel, onlinemarkedspladser, digital markedsføring, omni-channel og meget mere.
 • Bliv inspireret af brands, der har de gode erfaringer.
 • Find jeres virksomheds fokus og få succes med digital eksport.

Fremtidens eksport er digital

Corona-restriktioner over hele verden har i den grad accelereret behovet for at finde alternative måder at markedsføre og eksportere på.

På to workshops kan du både få den basale indsigt i mulighederne for din type virksomhed, definere din egen strategi og få værktøjerne til at implementere den i praksis. Uanset om du er nystartet eller er klar til at gå fra drift af e-handel til strategi for digital eksport.

Du vil få hjælp til at klargøre eller videreudvikle din e-commerce til indtog på nye markeder – både når det handler om eksport, og når der skal vælges digitale salgs- og eksport-kanaler til nye potentielle kundegrupper.

På workshoppen får du både inspiration fra virksomheder med erfaring og praktisk hjælp af rådgivere.

Kontakt

Christoffer Bünner
Projektleder
Mobil: +45 5144 3132
christoffer@ldcluster.com

Informationsmøde om inspirationstur til New York

17. November 9:00-10:30 online

I marts 2022 kan du komme med på inspirationstur til New York. Vil du vide mere om turen, bør du deltage i dette informationsmøde, hvor du kan blive klogere på mulighederne og udfordringerne ved eksport til USA samt planerne for turen til New York.

Lifestyle & Design Cluster, Erhvervshus Hovedstaden og DM&T arrangerer en inspirationstur til New York i marts måned 2022. Formålet er at give danske mode- og interiørvirksomheder inspiration, konkret viden om eksport til USA og ikke mindst et brugbart netværk. 

Der vil på turen blive lagt vægt på, at flere led i værdikæder inddrages således vil både danske brands, men også deres ”leverandører” blive inviteret med på turen.

Du inviteres derfor til informationsmøde den 17. november klokken 09.00-10.30

Program:

 • 09:00 Hvordan kan du komme igang med eller vækste din position i USA gennem SMV:international v. Heidi Svane LDC
 • 09:10 Hvad er potentialet i USA for danske mode, møbel og design brands? Muligheder, udfordringer og vigtigste pointer v. Michael Hillmose, DM&T
 • 09:30 Hvad skal du vide med de amerikanske forbrugere og markedet? v. Charlotte Nytoft, specialist in eksport til USA
 • 10:00 Vi fik succes med USA v. Allsize, JØRGEN HEM, International Sales Manager
 • 10:20 Turen går til New York. Praktiske detailjer for at komme med og hvad programmet byder på. V. Heidi Svane
 • 10:30 Tak for i dag

KICKOFF – Vækst din eksport gennem digitale kanaler

7. December 2021 09:00-16:00 Online

Fremtidens eksport er digital Corona-restriktioner over hele verden har i den grad accelereret behovet for at finde alternative måder at markedsføre og eksportere på. På denne workshop kan du både få den basale indsigt i mulighederne for din type virksomhed, definere din egen strategi og få værktøjerne til at implementere den i praksis.
Uanset om du er nystartet eller er klar til at gå fra drift af e-handel til strategi for digital eksport. Du vil få hjælp til at klargøre eller videreudvikle din e-commerce til indtog på nye markeder – både når det handler om eksport, og når der skal vælges digitale salgs- og eksport-kanaler til nye potentielle kundegrupper.

På workshoppen får du både inspiration fra virksomheder med erfaring og praktisk hjælp af rådgivere.
SMV:international rummer en række workshops, netværksmøder, seminarer og individuel rådgivning med vejledning målrettet mod brands inden for design, mode og møbler.
Forløbene er tilrettelagt, så jeres virksomhed starter jeres eksporteventyr med at tage de rigtige skridt, i den rigtige rækkefølge og med de rigtige værktøjer.

Program:

 • 09:00 Velkommen til workshoppen
 • 09:15 Præsentation af deltagere og oplægsholdere
 • 10:00 Hvordan driver eksport gennem e-commerce jeres forretning og branchen – v/ Kathrine Weicker, Senior forretningsudvikler hos Erhvervshus Hovedstaden 10:30 Pause 10:35 Debat med Kathrine og deltagerne samt erfaringsudveksling
 • 11:00 Hvordan laver man succesfuld e-commerce uden for landets grænser, hvordan klargører du din virksomhed, hvad er klassiske do’s & dont’s. Eksempler og cases fra branchen der har succes med digital eksport – v/ Klaus Andersen hos YouWe
 • 12:00 Frokost
 • 13:30 Refleksioner over, hvordan man kommer i gang med eksport via digitale kanaler, hvad kan det være, og hvad matcher din virksomhed
 • 14:00 Hvilke muligheder kan man skabe med digital eksport og hvordan kommer man godt fra start – v/ Claus Jensen hos Virk Consult
 • 14:30 Debat med Claus og deltagerne samt erfaringsudveksling
 • 14:50 Pause
 • 15:00 Få indsigt i Luksusbaby A/S’s vækstrejse. Hvordan ekspanderer man og skalerer sin forretning ud over landets grænser, og hvad har de lært af rejsen – v/ Morten Kjær, Owner hos Luksusbaby A/S
 • 15:30 Q&A
 • 15:50 Opsamling, hjemmeopgaver, introduktion til advanced workshop og tak for i dag

Kickstart din eksport til Tyskland – kend dit marked og dit brandfit

9. December 2021 09:00-16:00 i Herning/Online – med opfølgende webinar i Januar 2022.

Hvordan kan man med designprodukter og livsstilsbrands få succes med eksport på det Tyske marked.

Denne dag dykker vi ned i forbruger-indsigter, branding, konkurrencefordele, samt hører fra online-markedspladser og virksomheder om deres konkrete erfaringer.

Særligt skal vi høre om en ny rapport med spændende indsigter i det tyske marked og vi får besøg af Avokadostore som giver oplæg om online handel mod et bæredygtigt publikum i Tyskland.

Program:

 • 9:00 Velkommen v. LDC & SMV:International
 • 09:10 Eksport til Tyskland – Hvordan kom vi i gang og hvorfor er det i dag vores største marked v. TBA
 • 09:40 Dansk interiør på det tyske marked flyver af hylderne v. TBA
 • 09:50 Vidensdeling og opsamling i arbejdsgrupper
 • 10:15 Pause
 • 10:30 Tyskland er kendt for online markedspladser hvordan kan man komme godt i gang? v. TBA
 • 11:00 Reflektioner og vidensdeling
 • 11:30 Sustainable design has success in Germany and you can aswell by Avocadostore.de
 • 12:30 Frokost
 • 13:30 Hvad er din erfaring. Vidensdeling og netværk
 • 14.00- 15.30 A panel of international speakers will finish off the afternoon

SPARK DØREN IND TIL ET NYT
MARKED MED MARKEDSÅBNER™:

Indledende workshop – Horsens, 3. september 2021
Markedsbesøg – London, 26.-29. september 2021
Afsluttende workshop – København, 16. november 2021

 • Potentialet for eksport til England
 • Lave en konkret handlingsplan for online eksport
 • Besøg London Design Festival
 • Deltage i netværksmøder
 • Besøg hos UK online platforme og e-commerce, hos danske mode- og
  møbelbrands, samt matchmaking med lokale aktører og netværk i London

Læs mere og se programmet i flyeren til højre

Sæt gang i din digitale eksport -online workshop (basic):

Online workshop d. 20. august 2021 (08.30-12.00) og d. 23. august 2021 (10.00-12.00)

 • Hvad er digital eksport og hvor starter du?
 • Strategi for markeder, kanaler og forretningsmodel
 • Klargør din organisation og find de rette kompetencer
 • Forbered dit e-commerce setup, organisation og
  teknologi til nye markeder med nye krav og
  muligheder

Læs mere og se programmet i flyeren til højre

Målgruppen for programmet er SMV’er med 5-249 ansatte med betydelige eksportmuligheder. Virksomheder med 10-49 ansatte har fortrinsret. Det er et krav, at din virksomhed skal have haft CVR-nummer i mere end 3 år.

Der er følgende deltagergebyrer for opstart af programmets aktiviteter:

 • MyWay: 1.200 DKK
 • Go2Market Workshops: 1.020 DKK
 • MarkedsÅbner: 10.000 DKK
 • EksportBooster 7.500 DKK.

Christoffer Bünner
Projektleder
Mobil: +45 5144 3132
christoffer@ldcluster.com
 LinkedIn

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: