Whocopied.me protects this content
FMbanner Forside

Mød Lifestyle & Design Cluster på Folkemødet på Bornholm

FMbanner_forside

‘Fra simpel dataindsamling fra en lokal bymidte til værdifuldt indblik i kundernes adfærd’ er overskriften på et af de indlæg med paneldebat, som Anne Thomas holder fra Lifestyle & Design Cluster holder.

Big data er tidens udbredte buzzword, men mindre datasæt fra lokale områder kan også være af stor værdi. Hvor går kunderne hen? På hvilke tidspunkter? Og hvor lang tid bliver de? Det har GTS’er og innovationsnetværk i samarbejde vist i byer som Ringe og Ry, hvor enkle tekniske løsninger har åbnet for interessante indsigter i byens liv. Kom og hør de gode eksempler fra innovationsekspert Anne Thomas og vicedirektør for Alexandra Instituttet, Anders Kofod-Petersen og diskutér mulighederne med afsæt i live data på Folkemødet.

Også på Cirkulær Økonomi-området er vi repræsenteret. Projektleder på den nationale CØ HUB, Isabella Holmgaard, deltager i debatten om, hvordan vi i Danmark kan blive bedre til at udnytte vores tekstile ressourcer i fremtiden. Hun vil være i godt selskab med DAKOFA, der arrangerer et modeshow med genbrugstøj, samt lægger scene til debatten om, hvorvidt EU-regler vil kunne påvirke vores CØ-indsats.

Anne Thomas live tracker også fra Folkemødet for at vise, hvor enkelt man kan indsamle data om menneskers færden rundt i området og viser konkrete eksempler på, hvordan en lignende dataindsamling kan bruges til at styrke det lokale butiksliv i danske købstæder.


Udover Lifestyle & Design Cluster deltager en lang række klynger og innovationsnetværk i Folkemødet. Udover at være repræsenteret på egne stande deltager netværkene gerne i oplæg, debatter eller kan hjælpe med kontakter. Kontakt derfor gerne et af de deltagende netværkerne og læs mere på listen her

Se hjemmesiden fra Folkemødet 2017 her

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com