Whocopied.me protects this content
London2

Aalborg Universitet og Lifestyle & Design Cluster præsenterer succeshistorie i London om studerende som innovationsdrivere

På Imperial College i London fremlægger Joan Knudsen og Kaare Eriksen fra Aalborg Universitet i disse dage deres ”academical paper”, som er deres fælles afhandling med fokus på, hvordan man som virksomhed kan nyde godt af at rokke lidt ved de faste rammer og invitere studerende indenfor til at agere innovationsdrivere.

Konferencen, de deltager i, hedder E&PDE 2018 (engineering and product design education). Her fremlægger de deres paper med titlen “Collaboration between the design industry and design education managed by third party facilitator”.

“Third party facilitator” er os, og i korte træk handler præsentationen om, hvordan vi via forskellige projekter, i samarbejde med vores mange samarbejdspartnere i triple helix-systemet, er lykkedes med at bruge studerende som en kilde til konstant fornyelse, hvilket tre forskellige cases, der fremlægges, alle vidner om.

– Vi beskriver og sammenligner vores tre koncepter: Innovation Cup, Talent Program og Design Boost match og beskriver, hvordan Lifestyle & Design Cluster som neutral tredjepart kan minimere nogle af de udfordringer, der kan være ved sådanne samarbejder: forskellige kulturer, fokus og sprog, håndtering af forventninger, samarbejdsaftaler, IPR og processtyring med mere, forklarer Joan Knudsen, der er projektleder hos Lifestyle & Design Cluster og fremlægger i London i disse dage.

Hun er glad for muligheden for at forklare, hvordan vi i Danmark griber disse udfordringer an.

– Det er en stor ære at blive udvalgt til at præsentere dette paper. Der er rigtig, rigtig mange ansøgere, der gerne vil fortælle om deres succeshistorier, så vi er ret beærede, men også bevidste om, at vi tydeligvis gør et godt stykke arbejde. Så det er bare at blive ved med at knokle på, siger Joan Knudsen.

Kaare Eriksen, der har været medforfatter på det akademiske paper, og Joan Knudsen fra Lifestyle & Design Cluster på Imperial College i London

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com