Whocopied.me protects this content

Bæredygtige møbel-ideer udvikles i Shanghai

Innovationsworkshop i samarbejdet med Innovation Centre Denmark i Shanghai

Innovationsnetværket står netop nu for en innovationsworkshop i samarbejdet med Innovation Centre Denmark i Shanghai, som indleder et fire ugers forløb i Shanghai, hvor studerende fra Designskolen Kolding og Tongji Design & Innovation arbejder sammen med to danske og to kinesiske virksomheder om at sætte spot på ’movable workspaces’.

”I Shanghai skal vi arbejde med møbeldesign i et internationalt miljø for at skabe inspiration til branchen. Blandt andet ved at indsamle viden om brugerinddragelse og se på, hvordan erfaringer på tværs af lande og kulturer kan bruges i en ny tid, hvor stadig flere mennesker flytter sig væk fra traditionelle skriveborde og i stedet arbejder alle mulige steder,” fortæller projektleder Henriette Melchiorsen fra Innovationsnetværket.

Hun er netop nu i Shanghai, hvor hun både underviser og samler trådene i det internationale projekt.  ”De danske og kinesiske virksomheder og studerende skal udvikle bæredygtige ideer, som adresserer moderne vidensmedarbejderes behov for fleksible arbejdspladser. Det gælder om at søge løsninger, som imødekommer behovet for at arbejde hvor som helst og når som helst. Eksempelvis ved at se på, hvordan man kan skabe privat rum, så det er muligt at koncentrere sig på steder med larm og kaos i omgivelserne,” forklarer Henriette Melchiorsen.

Vi vil bringe mere om Shanghai og projektet her på websiden og i vores nyhedsbrev.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com