Whocopied.me protects this content
Interreg

BaltSe@nioR 1.0 har nået sin afslutning – men BaltSe@nioR 2.0 er netop skudt i gang!

Der bliver flere og flere seniorer i samfundet. Heldigvis bliver der også et projekt mere, der henvender sig direkte mod denne målgruppe.

Før påske var Lifestyle & Design Clusters (LDC) udsendte medarbejdere i Hamborg hos partner Hanseatic Parlament til Baltse@nioR 1.00-slutkonference for at præsentere resultater af det tre år lange projekt.

Her blev flere forskellige IT- integrerede møbler præsenteret, som alle har været testet med seniorer. I projektet er der også blevet udviklet en række alternative greb til køkkener og kommoder, som er specielt designet til seniorer og mennesker med nedsat funktionsevne i hænderne. Endelig blev et fælles markedsføringskoncept for træmøbelproducenter omkring Østersøen præsenteret.

LDC’s udsendte præsenterede et af vores bidrag til projektet: et online bibliotek; Virtual Library, hvor alle disse fantastiske produkter bliver uploadet til og gjort gratis tilgængelige for alle brugere.

Virtual Library: det første website, som giver adgang til ekspertviden og forskningsresultater inden for emnet design til seniorer. Designere, producenter og andre relevante aktører kan bruge det kvit og frit. Udviklingen af denne platform er et resultat af et transnationalt samarbejde som en del af BaltSe@nioR projektet. Lifestyle & Design Cluster har stået for selve udviklingen af platformen.

Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi netop har haft officiel lancering af Virtual Library i BaltSe@nioR-projektet. Virtual Library er det første website baseret på ekspertviden udelukkende fokuseret omkring design for og til seniorer. Virtual Library udgiver bl.a. resultaterne af den forskning, der er blevet udført som en del af projektet, ligesom det også rummer en omfattende bibliografi af eksperter, der arbejder med emner, der relaterer sig til seniorers behov, købekraft, forskellige designprocesser, universelt design, robotteknologi, biomekanik mm. Alt materiale, der er uploaded til Virtual Library, er gratis tilgængeligt for brugere af Virtual Library.

Opret en profil på www.baltsenior.com og få adgang til det hele.

Som designer, forsker, producent eller anden relevant bruger kan du oprette en gratis profil på Virtual Library. Udover adgang til andres materiale kan du også selv uploade kataloger med relevante produkter for seniorer, portfolier, fotos, interiører med dine møbler til seniorer eller du kan linke til egne promotion videoer og lægge link op til din egen virksomheds website. Så længe det omhandler seniorer. Selvom BaltSe@nioR 1.0 slutter, så starter BaltSe@nior 2.0 med fokus på møbler og interiør til seniorer i det offentlige rum.

Virtual Library vil også i det nye projekt BaltSe@nioR 2.0 have en fremtrædende rolle og vil blive promoveret intensivt, så det forhåbentligt bliver en vigtig platform med hensyn til både ny viden og internationalt netværk.

Virtual Library er i øjeblikket opdelt i følgende temaer:
Demografisk data
Seniorer som forbrugere: købekraft og købeadfærd
Nye produktudviklingsprocesser
Aldring af den menneskelige krop
Karakteristika mht. seniorers husholdninger
Smarte møbler

Listen vil løbende blive udvidet og opdateret

Virtual Library vil meget snart indeholde nye, spændende materialer:

Fotos og Storytelling-materiale som træ- og møbelproducenter kan bruge gratis med henblik på at promovere de fælles værdier, der karakteriserer møbelindustrien og landene omkring Østersøen.

Resultaterne af en forbrugerundersøgelse, der er udført blandt 3000 seniorer, som indikerer de vigtigste udfordringer, seniorer oplever ved at bruge de møbler, de har i deres hjem.

Vi vil derfor blive meget glade, hvis du vil logge dig på Virtual Library. Vi vil gerne skabe en værdifuld platform med ekspertviden, hvor designere, producenter og andre aktører har mulighed for at finde samarbejdspartnere, eksperter og ny viden samt inspiration til at understøtte designprocessen.

Endelig vil vi gerne bede dig udfylde dette korte spørgeskema vedrørende virksomhedsbehov i forhold til internationalt samarbejde. Det tager ca. fem minutter at deltage i undersøgelsen. På forhånd tak.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOm7NpK6-SdNJ8Wf-Ow264vKvjsuzdkVGNUbpp_XLDDpPt5g/viewform?vc=0&c=0&w=1

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com