Whocopied.me protects this content

Sæt hjernen i spil med New ways of working

 
Tema: Iværkstætteri og talent
 
I et lille år har bolig- og beklædningsvirksomheder leget med hjernevidenskab og design i et projekt, som gav deltagerne indsigt i, hvordan ny hjerneforskning kan bruges til at arbejde med innovation, kreativitet og produktivitet. Tekstilproducenten Gabriel er så småt i gang med at afprøve den nye viden.

cta-pdf-sec

hjernen-innonet

Et paradigmeskifte

Forretningsudvikler Sofie Venndt arbejder blandt andet med innovationskultur i sit job hos Gabriel®. Hun har fokus på, hvordan virksomheden kan fjerne væksthæmmere for at blive mest mulig effektiv og innovativ.

En workshop gav hende en vigtig pointe med hjem: ”Forskning viser, at hjernen bliver ved med at udvikle sig livet igennem. Før troede folk, at den toppede ved 25 år, og sådan en viden skaber et paradigmeskifte. For hvis folk i vores virksomhed tror om sig selv, at de ikke kan flytte sig mentalt, så får de jo med den nye viden en helt ny selvforståelse,” forklarer Sofie Venndt.

Projektet New ways of working

Hun deltog i Innovationsnetværkets projekt ’New ways of working’ sammen med andre små og mellemstore virksomheder for at afprøve ny viden om hjerneforskning.

Forløbet bestod blandt andet af to workshops, hvor deltagerne kunne afprøve de nye input hjemme i virksomheden, inden de mødtes igen. ”Det var nogle rigtig interessante virksomheder og spændende mennesker, der mødte op.

[…]

 

Arbejd med hjernen

I Danmark er vi gode til arbejdsglæde, men måske ikke så bevidste om alle de områder af hjerneforskningen, som virksomheder kan bruge strategisk til at udvikle organisationen. Her inddrager vi hele sfæren og ser på hukommelse, mad, sundhed og alt det andet, der kan arbejdes med for at skabe innovation og kreativitet,” forklarer projektleder Louise Jakobsen bag New Ways of Working.

Læs mere om hvordan hjernen kan drive innovation frem i danske virksomheder

Om New ways of working

Projektet giver virksomheder mulighed for at implementere nye hjernebaserede redskaber i deres arbejde med innovation, kreativitet og produktivitet.

Projektet er en aktivitet i Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning.

Deltagende institutioner: Innovation Lab, Arkitektskolen Aarhus, Aarhus Universitet, Development Centre UMT og Stanford University.

Deltagende virksomheder: AROS, LEGO, Norstar, TopToy, Carlottas Village, Danseværkstedet, Gabriel®, Vink Design, Marimatech og Design X Cph.

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com