Whocopied.me protects this content
Tekstiler Af Nåletræer Og Langtidsholdbart Design

Tekstiler af nåletræer og langtidsholdbart design

Another View designer vendbar strik uden syninger, bluser med vidde ærmegab og frakker med separat foer. Designerne arbejder efter helt klare, grønne principper, der ikke kun drejer sig om produktion og materialer, men også om at designe tøjet, så det er langtidsholdbart, multifunktionelt og ikke skal vaskes unødigt.

Another View

Designvirksomheden Another View har bæredygtighed som en kerneværdi med betydning for alt, hvad de laver: ”For at reducere spild, producerer vi primært efter ordre fra vores slutbrugere. Det vil sige, at vi får lavet prototyper på vores designs, hvorefter kunderne bestiller de varer, de ønsker. Og først da bliver de produceret. Vi arbejder primært i materialer som lyocell og recycled uld.

Lyocell er produceret af eucalyptus-og nåletræer, der stort set er selvforsynende i opvæksten. Vores uld er recycled og bliver lavet af genanvendt uld, der trævles op, spindes på ny og forarbejdes til nye designs. En både miljø- og ressourcebesparende proces,” forklarer Dorthe Brøgger, der er design- og konceptudvikler og sammen med designer Mette Groth står bag Another View.

Bæredygtigt forbrug

Et er, at virksomheden tænker bæredygtighed ind i forhold til materialer og produktion, noget andet er at skabe tøj, der også kan bruges bæredygtigt af forbrugeren. Projektleder hos Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, Henriette Melchiorsen, mener, at denne nytænkning af bæredygtighed kan blive et stærkt konkurrenceparameter for beklædningsvirksomhederne; ”Mange danske virksomheder vil kunne hente inspiration og skabe forretningsideer ud fra tankegangen om, at tøj ikke kun skal være æstetisk tiltalende og produceret på en bæredygtig måde, men også tilbyde forbrugeren værdi i form af flere funktioner eller et særligt langtidsholdbart design eller materiale.”

Rådgivning hos Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning

Another View deltog i 2014 i Innovationsnetværkets udviklingsprojekt Pit Stop for at få konkrete værktøjer til at arbejde med forretningsudvikling og dermed styrke konkurrenceevne og det bevidste arbejde med strategi. For konstant at sikre den bæredygtige vinkel, deltager virksomheden desuden i ’Det Grønne Iværksætterhus’, ligesom Another View løbende henter rådgivning og vejledning hos medarbejderne i Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning.

Det Grønne Iværksætterhus

Som partner i ’Det Grønne Iværksætterhus´har Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning screenet Another View til at blive udvalgt som deltager i et unikt udviklings- og vækstmiljø for grønne iværksættere i Danmark.

Læs mere om Det Grønne Iværksætterhus

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com