Whocopied.me protects this content
Danske Designtalenter Udstiller I London

Danske designtalenter udstiller i London

På London Design Festival udstillede studerende fra landets design- og arkitektskoler deres møbler i den fælles udstilling DANISH MADE. Der var gode muligheder for at skabe kontakter og flere studerende fik efterfølgende sat deres møbler i produktion.

Designstuderende Monique Consentino er ikke i tvivl: ”Jeg tror på, at det er det, dergør forskellen. At stå ansigt til ansigt med dem. Være ude i den virkelige verden, have øjenkontakt og trykke deres hånd.” Hendes ord indrammer vigtigheden af, at studerende på landets designskoler får lov til at deltage i store designmesser og udstillinger. Det er der, de møder forbrugerne, virksomhederne og ikke mindst producenterne, og får skabt de kontakter, der er altafgørende for vejen mod det første job.

 

DANISH MADE

Monique Consentino er Furniture Design-studerende på VIA Teko Design & Business og var i september 2014 en del af den danske udstilling DANISH MADE på London Design Festival. Det var hun sammen med studerende fra Designskolen Kolding og Kunstakademiet.

Alle tre institutioner er partnere i Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, som med initiativet ville promovere dansk design og give de studerende en chance for at udstille produkter og skabe kontakter til branchefolk.

Kemi og kontakter

”Som studerende er det spændende at være med til et så stort, internationalt arrangement. Man mærker, at det er seriøst – at nu er det ikke kun de andre studerende og undervisere, der kigger med – men at vi skal ud og vise den ’virkelige’ verden, hvad vi kan,” fortæller Monique Consentino. For hende er den vigtigste gevinst ved at deltage i udstillinger som London Design Festival, at hun møder potentielle samarbejdspartnere og arbejdsgivere personligt.

”Det personlige møde har stor betydning. Der mærker man, om der er kemi – for den er mindst lige så vigtig som faglige kompetencer, hvis der skal være udsigt til et samarbejde eller job,” fortæller den kommende designer, der via dstillingen i London var heldig at få åbnet op for et muligt samarbejde med en virksomhed, der er interesseret i hendes daybed db100 – et af de møbler, hun udstillede ved DANISH MADE.

DANISH MADE

På London Design Festival udstillede studerende fra tre danske arkitekt-og designskoler, som er en aktivitet i Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, i fællesskab deres egne fortolkninger af bl.a. Hans J. Wegner og Børge Mogensens møbelklassikere under navnet DANISH MADE.

Fra Milano til Shanghai

DANISH MADE blev første gang udstillet på Milano Design Week i april 2014. Udstillingen fik stor opmærksomhed og blev efterfølgende inviteret til både London Design Week og Shanghai Design Week.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com