Whocopied.me protects this content
Dialog Med Brugerne Skabte Nye Produkter

Dialog med brugerne skabte nye produkter

Møbelvirksomheden Brødrene Andersen har i flere år samarbejdet tæt med Innovationsnetværket og fået øjnene op for, at det betaler sig at spørge kunderne om produkterne. Dette fokus på brugerdreven innovation har blandt andet ført til et givtigt samarbejde med designfirmaet byKATO; et makkerskab, som satte en ny møbelserie i verden, der nyder international opmærksomhed.

International succes

Da møbelvirksomheden Brødrene Andersen i foråret 2012 udstillede byKATO spisebord og byKATO sideboard på Milano-messen, blev det en succes, som straks gav internationale ordrer.

”Vi har ikke tidligere oplevet noget lignende – det var en fantastisk god oplevelse,” fortæller salg & marketingsansvarlig Jørgen Andersen, som fik konkrete nye kunder med sig hjem og interessante kontakter, der kunne arbejdes videre med. Interessen kom ikke kun fra Europa; der blev også knyttet værdifulde kontakter til Venezuela, Hong Kong, Japan og Kina.

Målrettet kommunikation

Siden er nye produkter kommet til, som The Andersen Chair; en stol med glasfibersæde, der har fået Red Dot Design Award 2013. Nye metoder, værktøjer og samarbejdspartnere har kort sagt ført til en spændende udvikling.
”Vi har udspurgt vores kunder om deres forventninger, og derigennem fået aha-oplevelser. Eksempelvis ved vi nu præcis, hvilke produkter der appellerer til kunderne,” forklarer Jørgen Andersen og fortæller, at virksomheden er blevet meget mere aktiv kommunikerende.

”Det kræver, at man er ude i god tid, og den proces har vi skullet lære os. I gamle dage rev vi næsten prototyperne ud af hænderne på designerne, når vi var på vej på messe. Men det går ikke. Vi skal sørge for at arbejde med længere horisonter, så vi grundigt kan kommunikere til vores målgrupper.”

Ekstern konsulentbistand til udviklingsorienterede virksomheder

Innovationsnetværkets sekretariat har i flere år administreret et udviklingsprogram for Vækstforum i Region Midtjylland, som støtter vækst- og udviklingsorienterede bolig- og beklædningsvirksomheder til yderligere vækst. Formål: At øge den enkelte virksomheds indtjening, innovation og/eller eksport – og at øge produktivitet og beskæftigelse.

Måske vil du finde disse artikler interessant:

  1. Temaet er dialog i Rundkant-projektet 2014

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
Tlf.: +45 7190 8922
E-mail: sylab@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 74
1260 København
Tlf.: +45 2074 7683
E-mail: info@ldcluster.com
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: