Whocopied.me protects this content
Teddy Sidder På Den Internationale Pude

Teddy sidder på den internationale pude

For den danske designvirksomhed TeddySit® blev det kreative iværksætterkoncept Nordic Buzz starten på et udvidet netværk, nye forhandlere og store vækstmuligheder. Med værdifuld feedback og unikke relationer booster virksomheden nu sine internationale ambitioner.

Nordic Buzz understøtter udvalgte, kreative iværksættere fra hele Norden, der ønsker at skabe vækst og udvikle sig globalt. Det var et spændende initiativ for den unge virksomhed TeddySit®, som designer stoleforhøjere med et legende udtryk til børn i alderen tre-seks år.
”Det tiltalte mig, at projektet fokuserer på opstartsvirksomheder – for jeg var som ny virksomhed usikker på det næste skridt. Men gennem det her projekt fik jeg muligheden for at komme på internationale messer og få erfaringer på tværs af landegrænser,” fortæller Pia Ravn Thyssen, ejer af TeddySit®, om baggrunden for, at hun søgte om deltagelse, og fortsætter: ”Ved at deltage i Nordic Buzz bliver man guidet og vejledt – der tages virkelig hånd om en.”
Pia Ravn Thyssen har lige siden etableringen af TeddySit® haft internationale ambitioner og et mål om, at virksomheden skal vokse sig stor. Derfor vidste hun, at det var nødvendigt at gribe messens unikke muligheder for at realisere målet.

Svensk potentiale
TeddySit® har både deltaget i Nordic Buzz, da det blev lanceret på dansk grund på Formland i 2015, og i år da det var en del af Formex-messen i Stockholm, som er et af Nordens største mødesteder inden for interiør og beklædning. Under sin første Nordic Buzz-deltagelse skabte Pia Ravn Thyssen gode relationer: ”Jeg talte med eksportkonsulenter fra Japan og Tyskland, og det gav blod på tanden og mod på at gå skridtet videre,” siger TeddySit®-ejeren, hvis mål i første omgang var at gå stille og roligt frem og forsøge at suge så meget viden og messeerfaring til sig som muligt.
På Formex-messen i år fik virksomheden en masse internationale kontakter og har nu landet seks nye forhandlere i Island og Sverige. Pia Ravn Thyssen havde en forventning om at lære det svenske marked bedre at kende, fordi Alfons Åberg er en del af designporteføljen, og Sverige derfor har stort TeddySit®-potentiale.
”Det var en perfekt oplevelse for mig at stå på Formex, og jeg fik et bedre kendskab til nogle markeder, blandt andet det svenske. Jeg tror på, at de mennesker, der kommer til os, er dem, som vil noget nyt. De ved godt, at vi er små opstartere og går ind til det med et åbent mindset, fordi de kender præmisserne,” fortæller Pia Ravn Thyssen om sin messeoplevelse.

Fælles erfaringer
TeddySit® er ikke i tvivl om Nordic Buzz’ store værdi. For virksomheden har deltagelsen betydet et større netværk og nye relationer, som ikke kun handler om forhandlere, men ligeså meget om samarbejdspartnere. Pia Ravn Thyssen har mødt mange mennesker, og nye idéer er opstået – på den måde har hun kunnet udvikle sin virksomhed.

Også samværet med de øvrige iværksættere har været værdifuldt for TeddySit®: ”Som start-upper lærer du, at der både er fantastiske og mindre gode dage. Alle os iværksættere er på lige fod, og det har været lærerigt at støtte og tale om hinandens udfordringer, og hvordan vi får succes. Jeg er overbevist om, at man får mere succes ved at hjælpes ad,” afslutter Pia Ravn Thyssen.

Om Nordic Buzz
Nordic Buzz er et iværksætterkoncept udviklet af Lifestyle & Design Cluster i samarbejde med en række danske og nordiske partnere, som ønsker at støtte kreative virksomheder i at skabe vækst. De deltagende iværksættere kommer fra hele Norden og tæller i alt 70 ’Nordic Buzzere’, der blandt andet får mulighed for at udstille produkter og koncepter i et internationalt messemiljø.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com