Whocopied.me protects this content
FV Konsulent Rating OK Pdf 1024×724

Fokuseret Værdikædesamarbejde søger dygtige CØ-konsulenter

Godt og vel 20 interesserede konsulenter med fagkompetencer inden for cirkulær økonomi var d. 14.11.2017 samlet hos Lifestyle & Design Cluster i Herning til en halv dag med vidensdeling, diskussion og drøftelse af værktøjer, erfaringer og læring fra hold 1 af projekt Fokuseret Værdikædesamarbejde. Formålet med mødet var at booste hold 2-forløbet af Fokuseret Værdikædesamarbejde så meget som muligt på baggrund af så mange input som muligt fra deltagerne i ERFA-gruppe regi samt at orientere om forløbet af hold 2 generelt for såvel nye som tidligere deltagende CØ-konsulenter.

I den forbindelse opfordrer Lifestyle & Design Cluster, som operatør af projekt Fokuseret Værdikædesamarbejde, alle interesserede konsulenter med dokumenterede kompetencer inden for cirkulær økonomi (herunder forretningsudvikling og viden om cradle to cradle-tankegang) til at indsende en præsentation/CV til operatørteamet for at komme i betragtning som virksomhedskonsulent for projektets udvalgte virksomheder.

Deadline for indsendelse af konsulent-præsentationer/CV er d. 24. november 2017 og indsendes til frank@ldcluster.com. Det indsendte materiale uploades herefter på rethinkbusiness.dk samlet i uge 48.

Læs mere om forventningsrammen til cø-konsulentrollen her
Læs om projekt Fokuseret Værdikædesamarbejde generelt her

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: