Whocopied.me protects this content

To designteams vinder konkurrence om funktionelle køkkener til 65+ segmentet

Nytænkning af køkkener til 65+ segmentet var på programmet, da fem designteams mødtes og blev matchet med fem businessteams fra hele Østersøsregionen på en intensiv design- og innovationscamp i København fra 1.-5. juli. De fem teams blev vurderet af en bredt sammensat jury ud fra kriterierne mest innovativ samt størst realiseringspotentiale.

comfort-in-living”The Good Life Kitchen” vandt for nytænkning med blandt andet implementeret fremtidsteknologi i form af en multifunktionel ”hjælpende hånd”, der kan skrue låg af, flytte ting og bære op til 80 kilo, samt væghængte automatiserede hylder. ”Living Kitchen” vandt for størst realiseringspotentiale. ”Living Kitchen” bygger på ideen om at køkkenet understøtter og gør det nemmere for den ældre selv at lave mad og trives i køkkenet som boligens primære rum.

Designcampen er en del af det fælles nordisk-baltiske projekt Comfort in Living, som er et projekt under Baltic Sea Region Stardust programmet. Campen samlede godt 85 designstuderende, businessfolk, journalister og design-, bolig- og livsstilseksperter fra Danmark, Finland, Sverige, Estland, Letland, Litauen og Polen.

Øverst til højre: Team A: The Good Life Kitchen med deltagelse af danske Martin Bo Christiansen fra Designskolen Kolding vandt for mes Innovative løsning.

Nederst: Team C: ”Living Kitchen” med deltagelse af danske Kasper Schwartz fra Kunstakademiets Designskole i København, vandt for størst mulighed for realisering af køkkenkonceptet.

Næste etape i projektet

Næste skridt er at få afdækket mulighederne for videreudvikling af alle koncepterne mod egentlige produkter i samarbejde med designstuderende og virksomheder. Konceptmodellerne vil blive udstillet på en konference i Malmø i november.

Læs hele pressemeddelelsen fra konkurrencen

Se flere billeder fra Comfort in living design campen

 

banner-sub

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com