Whocopied.me protects this content

Danske møbeluddannelser udstiller i Milano

KitchenStreetEventsneakpeak FEEL IT

Udover Danish LIVINGroom er også de danske design- og møbeluddannelses-institutioner er repræsenteret på Milanomessen i det særlige område Ventura Lambrate, herunder KADK med et projekt om udekøkkener mens VIA Design har fokus på den taktile sans i projektet ’FEEL IT’.

KADK – Food for Conversation’/ udekøkkener

KADK udstiller projektet ‘ Food for Conversation’, som er et interaktivt projekt med udekøkkener lavet i samarbejde med Boligforeningen VIBO i Nivå.

Vi serverer mad fra fremmede kulturer, tilberedt på 5 forskellige køkken-prototyper, designet af de studerende. Udstillingen vil være en aktiv workshop og et mødested hvor de studerende sammen med kokke fra det sociale boligbyggeri VIBO I Nivå, laver mad og fortæller om de 5 forskellige køkkendesigns.

Målet har været at fremme integration mellem kulturer, med den ambitionen at få kulturer til at interagere gennem madtraditioner. Omdrejningspunktet er at flytte køkkensituationen fra det private rum til det fælles, offentlige rum ved at skabe offentlige områder som inviterer og opfordrer beboere fra boligområderne til at arrangere sociale events i og omkring køkkenerne i håb om at dette kan skabe kommunikation og tryghed.

Smag på Dansk Design og få vakt dine sanser, når du besøger KADK´s multikulturelle “KitchenStreet”. Her mødes dansk design, anderledes smage, eksotiske dufte. Det hele smelter sammen og for dine tænder til at løbe I vand.

Se billeder fra katalog om projekterne her

Der er fernisering onsdag den 13.04. 2016 kl. 17-20.

VIA Design – det taktile projekt ’FEEL IT’

“FEEL IT” er temaet for VIA Designs udstilling i Ventura Lambrate i udstillingshallen Via Ventura 14, hvor skolen udstiller sammen med 26 andre skoler fra hele verden.

Årets udstilling handler om taktilitet; hvordan man kan aktivere den taktile sans og den oplevelse, man kan få af at stimulere netop denne sans. Her har VIA Designs 6. semester furniture-studerende undersøgt og udforsket, hvad den taktile sans betyder for mennesket i dagligdagen.

Denne research lægger til grund for 16 meget forskellige bud på møbler, der giver en anderledes taktil oplevelse. Dette har resulteret i en varieret udstilling, der præsenterer produkter så forskellige som bl.a. en højttaler, en hængekøje, en serie indskudsborde, en vippetaburet og en day bed.

Læs mere om projekterne her

VIA Design inviterer branchen til en lille event på ’opening night’ den 13.04. kl. 20.00.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com