Whocopied.me protects this content
Carlos Muza 84523 Unsplash

Data som løftestang for øget kundedialog: 27/6 2019 hos Alexandra Instituttet i Aarhus

Roundtable – debat mellem virksomheder og eksperter – Data som løftestang for kundedialogen

Vil du gerne blive klogere på om nye teknologier, som eksempelvis billedgenkendelse og sentiment analysis, kan skabe værdi for din virksomhed? Mangler du samtidig inspiration til nye metoder og værktøjer, som kan styrke din dialog med kunderne? Så deltag d. 27/6 og sæt samtidig dit præg på, hvilke konkrete eksperimenter vi efterfølgende skal sætte i gang.

Tilmelding via podio her 

Spørgsmål til RIKKE WETTERSTRØM Head of PEOPLE, TECHNOLOGY & BUSINESS LAB rikke.wetterstroem@alexandra.dk

Meget begrænset antal pladser, så smid en mail, hvis du vil være med – den 27. juni i Aarhus kl. 10:00-13:00

Formålet med projektet er, at identificere uudnyttede potentialer og muligheder for branchens tilgang til og kommunikation med kunderne. Værdiskabelsen ligger, at tilføre branchen hands-on viden om nye teknologier og dermed give virksomhederne en forståelse af hvorledes deres nuværende datakilder (eksempelvis købsdato og realtime online adfærd) kan kobles med nye teknologier som bl.a. sentiment analysis og billedgenkendelse mhp at få en større forståelse for kundens online adfærd og dermed blive bedre til at udnytte denne viden til proaktivt at hjælpe kunden med de rigtige køb. Teknologierne kan bl.a. give indsigt i annoncers effekt og finde frem til relevante ’influencers’ eller opnå indsigt i god eller dårlig omtale på SoMe.

Verdensmål 12, som handler om bæredygtigt forbrug, bliver adresseret her, da en større forståelse for kundernes behov, adfærd mm. dels kan sikre mere målrettet indkøb og salg hvorved ressourcespild minimeres i værdikæden og ifm. produktionen af de produkter, som kunderne aftager. En anden effekt er muligheden for at påvirke kundernes købsadfærd og udbrede forståelsen for en bæredygtig livsstil, som guider kunderne i en mere bæredygtig retning mod eksempelvis bæredygtige produkter, som har fokus på genanvendelse/tilbagekøb, produkter, som er produceret af virksomheder, som agerer bæredygtigt mm

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com