Whocopied.me protects this content

Design- og Arkitektskolerne udstiller på fælles stand til Milano Messen 2014

Danske design- og arkitektskoler udstiller på fælles international platform under brandet “Danish”

For første gang slår de førende danske Design- og Arkitektskoler sig sammen og udstiller på fælles stand og Designskolen Koldings Tube står i forlængelse her af – lige udenfor på Il Salone i Milano i Ventura Lambrate området, som domineres af internationale uddannelsesinstitutioner og upcoming talenter.

milano-messeUdstillingen i Milano er en enestående mulighed for at promovere skolerne under et fælles brand på en international platform og er samtidig en unik chance for de studerende for at netværke med andre udstillere og producenter, få feedback på deres udstillingsobjekter og få input med hjem til det videre arbejde.

Alle skolerne dvs. Arkitektskolen i Aarhus, Designskolen Kolding, Kunstakademiet og TEKO benytter det overordnede brand “Danish” i markedsføring og på standen.

Arven fra de store mestre forpligter også

Overordnet har opgaven for de studerende været at vise, hvordan arven fra de store mestre forpligter, men også give et indblik i, hvordan de nye talenter benytter denne arv som et afsæt med fokus på nyudvikling og eksperimenterende designs anno 2014.

Derudover er det selvfølgeligt unikt, at lille land som Danmark har 4 skoler repræsenteret i Milano under møbelmessen. Foruden udstillingen i Milano er det hensigten, at udstillingen bliver vist på udvalgte steder i Danmark, i Shanghai, London og Tokyo.

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com