Whocopied.me protects this content
Factors In Lifestyle Industry 01

Direktøren til nye VIA Design-studerende: Tænk globalt og på nye og cirkulære forretningsmodeller

Betina Simonsen holdt forleden oplæg for de spændte, nye studerende på VIA Design, hvor der var fokus på de faktorer, der nu og i fremtiden kommer til at påvirke livsstilsindustrien.

– Det er vigtigt, at de nye studerende bliver skolet i tendenserne, der kommer til at præge deres tid på arbejdsmarkedet. Derfor er det også kun en fordel, hvis de tager hul på lærdommen om for eksempel cirkulær økonomi og robotteknologi, mens de stadig er på skolebænken. På den måde opnår de en fordel, når de er færdiguddannede, siger Betina Simonsen.

Rådene til de mange nye studerende var blandt andet, at de skal arbejde med nye forretningsmodeller –  gerne med fokus på cirkulær økonomi. De skal tænke globalt, ikke mindst med hele norden som hjemmemarked.

Ydermere havde direktør Betina Simonsen også et tilbud til de studerende.

– Jeg synes selvfølgelig, I skal overveje de aktiviteter, I som studerende, foruden seminarer og konferencer, kan deltage i under Lifestyle & Design Clusters faner: talentprogrammet, innovation cups, Fashion Tech-projektet og ikke mindst Sylab, sagde direktøren, der blandt andet introducerede de studerende for modellen herunder i forhold til vigtige områder at dykke ned i og forstå, hvordan de kommer til at påvirke virksomhederne i livsstilsbranchen og ikke mindst hvilke krav, der bliver stillet til kompetencer fremadrettet.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com