Whocopied.me protects this content
Ragna Sigridur Bjarnadottir

Future of Fashion blev en bragende succes

Modeugen rullede i sidste uge højlydt gennem Københavns gader.

Også denne sommer var Lifestyle & Design Cluster involveret i showet Future of Fashion, der er et stort anlagt dimittend-show for de kandidatuddannede designere fra henholdsvis Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) og Designskolen Kolding.

Allerede inden showstart var der spot på designerne fra både Designskolen Kolding og KADK. Som én af hovedarkitekterne bag showet var Lifestyle & Design Cluster repræsenteret, hvor vi blandt andet bød ind med én af vores spidskompetencer; matchmaking.

Kaffen var varm, croissanterne lune og de tilmeldte deltagerne mange, da de første brandejere, designansvarlige og andre spydspidser fra den danske modebranche. Designerne tog matchmaking-udfordringen med oprejst pande, selv om de formentligt havde det, der blev det foreløbigt størst anlagte show i deres karrierer foran sig.

38 tilmeldinger var kommet fra blandt andre brandejere, etablerede designere og andre prominente deltagere under den københavnske modeuge.

La Grande Finale
Showet var stort anlagt, da hele 19 designere stillede med hver fire til seks modeller, der alle var street castet. Dermed var de upolerede, rå designtalenter sammensat med ditto modeller. Alene antallet af folk backstage kunne nok have skræmt de fleste etablerede designere. Alligevel formåede samtlige designere og modeller at bevare roen og levere et glimrende show.

Efter et bombardement af farver, teksturer, forme og andre indtryk fortsatte showet med én samlet indmarch med samtlige designere flankeret af en eller flere af deres kreationer.

Showet sluttede med prisoverrækkelse til afgangs-dimittender, der har gjort sig ekstra godt bemærket. I år var to af de fire vindere dog ikke til stede, da de befandt sig i Sydafrika. Priserne på hvert 7500 kroner blev overrakt af Lund-Bugge Fondens formand, Søren Bugge.

Du kan se hele showet på linket HER

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com