Whocopied.me protects this content

Future of Fashion udstiller på Gallery

’Future of Fashion’ er klar med en stand på Gallery til august under Copenhagen Fashion Week. Dermed følges sidste uges succesfulde modeshow på Børsen op af endnu et tiltag, som skal knytte modebranchen og dens talenter tættere sammen.

”Modebranchen har en halvårlig cyklus – der er fest de to gange årligt, hvor vi sælger varer. Derfor er det oplagt, at Future of Fashion nu også er på salgsgulvet, for selvfølgelig skal skolerne tage del i festen,” siger projektleder Ulla Skjødt, som er i fuld gang med at planlægge den kommende messedeltagelse sammen med arrangøren bag; Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning.

”Det er en gensidig interesse, at virksomhederne og skolerne får tæt kendskab til hinanden. Med modeshowet på Børsen har vi skabt en vigtig begivenhed for branchen, som vi nu følger op ved at udstille under modeugen, så branchens aktører får let adgang til de nyuddannede designere. Netværk og kendskab til hinanden er et vigtigt fundament for at skabe nye ideer og innovation, som kan udvikle den danske modebranche yderligere,” siger Innovationsnetværkets direktør Betina Simonsen.

Du finder Future of Fashion på stand nummer 157A ( Se oversigten over standarealet her )

Unge talenter udvikler branchen

Future of Fahsion 2014Med en stand på Gallery kan branchen knytte endnu tættere bånd til de nyuddannede designere. Samtidig kan virksomheder, som gik glip af dette års modeshow, nu slå et smut forbi Gallery for at møde designerne, se kollektioner og få en snak om, hvordan kontakter med unge talenter kan skabe inspiration og nye ideer.

Det er dermed gjort let og ligetil at få indsigt i, hvad der rører sig på Designskolen Kolding, Kunstakademiets Designskole og VIA Teko Design & Business.

”Future of Fashion er en styrke for branchen, fordi virksomhederne får let adgang til rekruttering. Vi har hvert år deltagere fra andre lande, fordi virksomheder som Zara og H&M gerne vil ansætte unge danske designere. Derfor vil vi gerne sikre, at også de danske virksomheder har øje for de mange muligheder ved at arbejde tæt sammen med skolerne og deres dimittender.

Med Future of Fashion har vi skabt en event, som kommer til at gøre en forskel for branchen,” fastslår Betina Simonsen.

Future of Fashion

Future of Fashion er de danske designuddannelsers fælles modeshow, som løb af stablen på Børsen i København d. 23. juni 2014. Det er en tilbagevendende event, hvor modebranchen kan se den danske talentmasse samlet og får muligheden for at møde de nyuddannede designere. Læs her om Future of Fashion 2014 og følg med i tid og sted for Future of Fashion 2015.

Udstillingen på Gallery arrangeres af Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning sammen med partnerne Designskolen Kolding, Kunstakademiets Designskole og VIA Teko Design & Business i samarbejde med Dansk Mode & Textil og WEAR Dansk Erhverv.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: