Whocopied.me protects this content

Kan spil revolutionere vores virksomhed? Jane McGonigal kommer til Danmark

Fredag d. 22 november afholdes et eksklusivt og gratis formiddagsseminar med den verdenskendte Jane McGonigal [br] [br]

Jane-McGonigalGartner vurderer at 80 pct. af Global1000 virksomhederne i 2015 har introduceret spil som den væsentlige mekanisme i deres forretningsudvikling.

Jane McGonigal er verdenskendt skaber af Alternate Reality spil-  eller spil designet til at løse reelle problemer og forbedre spillernes virkelige liv.

Blandt de resultater, Jane har opnået i de seneste år kan nævnes: Anderkendelsen som et af Fast Company s 100 mest kreative forretningsmennesker. ​​The New York Times ‘ Top 10 Forskere med de bedste vision for fremtiden , og en af ​​Oprah Winfrey’s 10 mest inspirerende kvinder i verden .

Hun opnåede sin PhD på UC Berkeley for sin forskning i spil-psykologi spil og er forfatter til The New York Times bestselleren ” Reality is Broken: Why Games Make Us Better and How They Can Change the World ”

Hendes forskning er for nylig blevet offentliggjort i Harvard Business Review og af MIT Press. Hun er den første spil designer inviteret til at levere en forelæsning på World Economic Forums årsmøde i Davos. Hendes klassiske TED talk ” Spil kan skabe en bedre verden ” er rangeret # 16 all-time , lige foran Bill Gates.

Nu kommer hun til Danmark.

Tidligere dette år blev hun udnævnt som den 26. mest magtfulde person i spilleindustrien, en plads foran administrerende direktør for Angry Birds . Hendes mission i livet er at se en spiludvikler vinde en Nobelpris. Flere og flere ledere får øjnene op for spils værdifulde elementer der kan bruges til medarbejdermotivation, læring, dataanalyse, forskning og strategiudvikling. På fredag har du muligheden for at lade dig inspirere af den eksklusive gæstetaler med et gratis formiddagsseminar afholdt på ITU i København.

Om seminaret

Flere og flere ledere får øjnene op for spils værdifulde elementer der kan bruges til medarbejdermotivation, læring, dataanalyse, forskning og strategiudvikling. På fredag har du muligheden for at lade dig inspirere af den eksklusive gæstetaler Jane McGonigal med et gratis formiddagsseminar afholdt på ITU i København.

Dato: 22. November kl 10.oo
Sted:
ITU, København, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S
Tilmelding: Deltagelse er gratis.

Tilmelding nødvendig. Til anne@innonetlifestyle.com Med overskriften ”Gamification Fredag”. Angiv Navn og firma.

Program

10:00 – Ankomst og velkomst
10:30 – ‘Reality is Broken’, ved Jane McGonigal
11:30 – Afsluttende kommentarer og fremvisning af danske cases på spil anvendt i ledelsen

Seminaret er arrangeret af Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning i partnerskab med Visuel Vækst og Dansk Erhverv.

 

sponsors-konference

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com