Whocopied.me protects this content

Gang i skummaskinen

 
Tema: Strategisk design

En maskine stod for tit stille hos Innovation Randers A/S og i tæt samspil med Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning blev muligheder endevendt. Resultatet blev udvikling af et nyt produkt – og en helt ny ’legekammerat’.

cta-pdf-sec

Udviklingsaktiviteter skaber resultater

skum-lrgDirektør Morten Lind fra Innovation Randers A/S er bevidst om at skrive udviklingsaktiviteter ind i sin travle kalender. Det er der kommet flere resultater ud af; senest design af et børnemøbel, som måske skal distribueres af en anden virksomhed, fordi produktet ikke passer naturligt ind hos Innovation Randers. Frem for at opbygge en ny salgskanal satser Morten Lind på partnerskab.

”Vi får en mere kommerciel launch ved at samarbejde med en specialist inden for børnemøbler, fordi vi så ryger lige ind i en velsmurt distributionskanal,” siger han og opfordrer virksomheder til at arbejde sammen. ”I Sverige er producenter rigtig gode til at bruge hinanden, og der kan vi godt flytte os meget i Danmark. Vi skal netværke mere og ikke være så bange for at åbne posen,” siger Morten Lind, som jævnligt holder møder med Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning og deltager i arrangementer, der udbygger relationerne i branchen.

Specialister og ekstra ressourcer

”På et af møderne talte vi om vores skumanlæg, som har en højere kapacitet, end vi udnytter. Vi drøftede, om vi kunne bruge det mere, men det ville kræve udviklingstid, som vi ganske enkelt ikke har,” fortæller Morten Lind. Innovationsnetværket havde en løsning og fandt frem til specialister, der kunne hjælpe. En lektor fra Arkitektskolen Aarhus blev inddraget sammen med den nyuddannede arkitekt Sara Gammelgaard.

”Innovationsnetværket foranledigede en ’videnkupon’ og hjalp os med at udarbejde ansøgningen. Vi har ikke selv indblik i de forskellige ordninger og er ikke så garvede i at udarbejde ansøgninger. Vi var derfor rigtig glade for arbejdet med at få konkretiseret problemstillingen og potentialet og ikke mindst at finde den rigtig videnspartner. Hele den del af processen tog Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning sig af, ligesom de indsendte ansøgningen,” forklarer Morten Lind.

[…]

 

Om Innovation Randers

Producerer og sælger sofaer, senge og accessories under navnet InnovationTM. Etableret i 1971 i Randers og udvidet med Innovation USA i 1991 og Innovation Kina i 1998. Distribution over hele verden og produktion i Danmark og Kina. I Danmark produceres blandt andet madrasser til One Room Living-kollektionen, som består af sovesofaer, hvor alle dele kan genanvendes efter demontering.

Læs mere på www.innovationliving.com

Om Innobooster

Innovation Randers A/S fik midler via Videnkuponer. Denne ordning er udløbet, men Innovationsnetværket kan i stedet hjælpe med at søge midler i InnoBoosterprogrammet, som også er et fleksibelt innovationstilbud til mindre virksomheder. Innovationsnetværket kan informere om mulighederne samt guide interesserede virksomheder igennem en ansøgning.

Tag kontakt til os her på websiden

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com