Whocopied.me protects this content
COMMONS LDC Intro

Gensalgsplatform i Lifestyle Lab

Gensalgsplatformen Commons er rykket ind i Lifestyle Lab. Læs med her, hvor Benjamin Bertelsen fortæller om virksomheden.

Intro

COMMONS er en fashion gensalgsplatform, der samarbejder med brands om at skabe et inspirerende, multi-brand, gensalgsunivers for deres kunder. Vores dataintegrationer og AI-teknologi muliggør at brugere nemt kan ‘scanne’ nyt tøj, og senere kan uploade for andre brugere at købe som resale. Fra vores platform giver vi brands en del af omsætningen og ny interessant information om hvilket varer2 virker på gensalgsmarkedet.

Business case

Fashion gensalgsmarkedet vokser 11 gange hurtigere end det traditionelle marked, men brands har svært ved at få del af gensalgsmarkedet. Eksisterende løsninger forbliver ofte som et CSR-initiativ brands kan kommunikere, men uden det skabe en reel forretningsmæssig forskel. Samtidig viser vores research at brugerne savner en online gensalgsplatform der giver fornemmelsen af onlineshopping for nyt tøj. COMMONS tjener penge for hvert stykke tøj sælges mellem vores brugere, og vi giverne halvdelen til de brands vi samarbejder med.

Forventning tli en hverdag i Lifestyle Lab

COMMONS er en lille startup med to partnere i gang med at udvikle vores mobile platform og tilføje brands for samarbejde før vi lancere i Danmark. Vi kan lære en masse fra de andre virksomheder i lab’et og få inspiration til marketing, forretningsudvikling, partnerskaber, etc. Derudover håber vi på lab’et kan hjælpe os med at finde erfarne rådgivere til at hjælpe os på rejsen. Og så glæder os generelt over at være del af et inspirerende fællesskab af mennesker, der brænder for sustainability og teknologi i livsstilsbranchen.

Udviklingsambitioner

COMMONS ambitioner på kort sigt er at skabe et godt netværk i Danmark for at kunne præsentere vores gensalgsplatform, og tilføje flere brands at lancere i samarbejde med. På lidt længere sigte håber vi på vores pilotaftaler med brands, teknologi, og erfaring med digital produktudvikling og sustainability kan hjælpe os til at rejse penge til at tilføje et par kollegaer, markedsføring, udvikling af platformen, ekspandering, etc.

Læs mere her

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com