Whocopied.me protects this content
Lifestyle&designcluster – Positiv

Glæd dig til januar og nye, spændende strategiske samarbejder

 

I efteråret kunne vi med stolthed fortælle, at vi i Lifestyle & Design Cluster var udvalgt som et af de 17 innovationsnetværk, der – som minimum – skal arbejde videre med vores kernekompetencer de næste to år.

Samtidig begynder vi i endnu højere grad at opstarte og udforske nye, strategiske partnerskaber og vidensbroer til fordel for alle deltagere i aktiviteter arrangeret af os. En af de bærende tematikker i de nye partnerskaber er FNs verdensmål og netop verdensmål nr. 17, der omhandler partnerskaber, samt udpegede indsatsområder i regeringens FORSK2025.

I tråd med de fremhævede tendenser i FORSK2025 vil Lifestyle & Design Cluster fokusere på, hvordan der kan anvendes stadigt færre ressourcer i produktion samt fremme genbrug og genanvendelse af produkter, materialer og affaldskomponenter, mens der sikres økonomisk rentabilitet.

Materialeanvendelse og nye materialer vinder frem og tvinger virksomheder til at tænke anderledes og i baner, hvor FN’s globale bæredygtighedsmål respekteres. Særligt virksomheder i livsstilsbranchen er udfordret af at tage de rigtige valg omkring materialer og deres anvendelse, så risici mindskes og der nås løsninger, som sikrer virksomhedernes fortsatte økonomiske udvikling.

De kreative erhverv, som vi i Lifestyle & Design Cluster koncentrerer os om, har ifølge Dansk Erhvervs rapport ’Vækst i de kreative erhverv’ været i fremgang siden 2013 på grund af stor omstillingsparathed og forventes at vokse endnu mere. En bedre iværksætterkultur fremhæves desuden som et vigtigt parameter i den danske regerings seneste tiltag ’Sammen om fremtidens virksomheder’. De rette kompetencer , værktøjer viden og og adgang til kapital og investorer er vigtige elementer for succes for iværksættere.

Af samme årsag samler vi den 10. januar en masse af branchens aktører for i samråd at diskutere og planlægge, hvilke synergier der kan drages nytte af i det kommende, fælles arbejde.
Det bliver en dag med en masse bolde, der ryger op i luften, hvor vi i fællesskab skal forsøge at gribe flest mulige af dem, og vi føler os sikre på, at udbyttet bliver stort og lærerigt samt ikke mindst til gavn for rigtig mange virksomheder, vidensinstitutioner og offentlige aktører.

Vi glæder os til at kunne fortælle mere, når de nye samarbejder er i gang, og der er udvalgt spændende aktiviteter, vi skal arbejde med de næste to år.

Indtil da kan du læse mere HER

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com