Whocopied.me protects this content
IMG 3185

Grøn omstilling er allerede oppe i fart – kan du nå at springe på?

Status for det første hold:

De 22 virksomheder, der deltager i CØ SMV projektet, har ale afleveret deres ressourceprofil med tilhørende beregning af effekter i Bæredygtig Bundlinje Værktøjet, og de er alle i fuld gang med at lave den næste hovedleverance – en plan for en cirkulær forretningsmodel.

Ansøgningsrunde 2:

Der var ansøgningsfrist om deltagelse i projektets anden runde d. 22. maj, både for Fase 1 (Udviklingsprojekt) og Fase 2 (Implementeringsprojekt), og her fik vi 66 ansøgere.

”Hvad angår ansøgere til projektets Fase 1 – udviklingsprojekter, så må vi igen sige tusind tak for den store interesse der er for cirkulær økonomi og for projektet. Vi har modtaget overvældende mange ansøgninger – intet mindre end 66 – fra forskellige brancher og fra virksomheder over hele landet. Generelt ser ansøgerfeltet rigtig stærkt ud. Vi forventer at få udvalgt de endelige deltagere inden længe, udtaler Henrik Nørgaard, projektleder på projektet CØ SMV hos Lifestyle & Design Cluster.

Til Fase 2 – Implementeringsprojekter kan vi stadig tilbyde en masse virksomheder en plads. Vi oplever en stor efterspørgsel på denne slags projekter, så skynd jer endelig at sende en ansøgning. Vi har plads til mange flere virksomheder, der ønsker at tage de næste skridt i retning af en bæredygtig forretningsmodel.

Den næste ansøgningsrunde er d. 22. november. Vi har plads til mange flere ansøgninger til investeringsprojekter og håber, at vi med de stærke politiske vinde omkring klima kan være med til at styrke den cirkulære omstilling gennem investeringer i små og mellemstore virksomheder.

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: