Whocopied.me protects this content
Cc Bs

Headstart Fashion lægges sammen med det internationale innovationsnetværk Lifestyle & Design Cluster

Siden april 2016 har HEADSTART FASHION (HSF) eksisteret som Erhvervsdrivende Fond med det formål at skabe værdi for modebranchen, hvilket i høj grad er lykkedes. Med henblik på at styrke de allerede velfungerende aktiviteter yderligere, overdrages HSFs aktiviteter i 2019 til Lifestyle & Design Cluster, der er et innovationsnetværk under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Det samlede initiativ kommer fremover til at bære navnet Lifestyle & Design Cluster.

Dermed påbegyndes en nedlukning af HSF som selvstændig juridisk enhed, men det bliver på ingen måde enden på aktiviteter målrettet modebranchen og med en stærk kobling til Aarhus-området. Tværtimod videreføres de mest succesrige HSF-aktiviteter i regi af Lifestyle & Design Cluster, ligesom flere af aktiviteterne udvides.

Timingen er god set i lyset af de overordnede anbefalinger fra regeringens forenklingsudvalg, hvor fokus blandt andet er anbefalinger om at have færre men større klynger i Danmark. Samtidig medfører den nye lov om dansk erhvervsfremme, at det fra 2019 ikke længere er Region Midtjyllands opgave at udføre erhvervsudvikling. Regionen afsluttede således ved årsskiftet sin erhvervsfremmeindsats og hermed også en flerårig, målrettet indsats for de kreative erhverv igennem MoreCreative-satsningen, som HSF har været en del af.

Christian Chapelle, direktør ved HSF udtaler:
”Jeg er meget stolt af, at jeg har været drivkraften i at etablere og opbygge HSF fra bunden og til det, organisationen er i dag – nemlig en dynamisk og synlig organisation, som skaber udvikling og sammenhængskraft i modebranchen via et inkubationsmiljø, forretningsudviklende aktiviteter, netværksgrupper og events. HSF bliver fremadrettet en del af en nationalt velfunderet organisation, og jeg glæder mig til at få ansvaret for at løfte de mest succesrige HSF-aktiviteter til nye højder i regi af Lifestyle & Design Cluster, hvor jeg tiltræder som Head Of Fashion”.

Direktør for Lifestyle & Design Cluster Betina Simonsen fortsætter:
”Som tidligere formand for HEADSTART FASHION er jeg glad for, at vi har fået mulighed for at videreføre de gode aktiviteter for modebrands i og omkring Aarhus, samtidig med at vi med Christian Chapelle ved roret sikrer et fortsat fokus på modebranchen i Aarhus og samtidigt udnytter de gode erfaringer fra HSF i andre nationale aktiviteter.”
 

Betina Simonsen og Christian Chapelle

Baggrund
HSF blev etableret som erhvervsdrivende fond i april 2016 og har lige siden drevet et inkubationsmiljø for talentfulde modevirksomheder i Mindet 4, Aarhus. Sideløbende er der kontinuerligt afviklet forretningsudviklende og netværksskabende aktiviteter, der har skabt værdi for både små, mellemstore og større modevirksomheder.

Læs mere om Lifestyle & Design Cluster her: www.ldcluster.com

 

 

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com