Whocopied.me protects this content
Cirkel

Mød Lifestyle & Design Clusters nye medarbejdere

Henrik Nørgaard er ved decembers start tiltrådt som ny medarbejder i sekretariatet hos Lifestyle & Design Cluster.

Vi byder Henrik varmt velkommen. Herunder kan du læse, hvad Henrik skriver om sig selv og sine bevæggrunde til at arbejde med cirkulær økonomi hos Lifestyle & Design Cluster.

“Jeg hedder Henrik Nørgaard Sørensen (26) og bor i Århus men kommer oprindeligt fra Herningområdet. Det har altid været vigtigt for mig at tænke langsigtet og overveje, hvordan jeg får det optimale ud af de ressourcer, jeg har til rådighed.

Siden jeg i sommeren 2017 dimitterede som cand.merc. i organisation og strategi, har jeg arbejdet med Cirkulær Økonomi, hvor min motivation for at tænke cirkulært og ressourceoptimalt, for alvor blev sat i relation til organisationers dagligdag og problemstillinger.

Hos Lifestyle & Design Cluster skal jeg hjælpe virksomheder og organisationer inden for alle vores områder med at øge kendskabet til cirkulær økonomi og facilitere samarbejde på tværs af værdikæder. Således vi sammen kan skabe væsentlige muligheder inden for Økonomisk, Miljømæssig og Social Bæredygtighed.”

Også nye medarbejdere i Sylab
Iværksættersystuen Sylab er også blevet beriget med et par nye medarbejdere.

Ind er kommet Susanne Nielsen, der fremover er koordinator hos Sylab og vil sørge for den daglige fordeling og distribuering mellem de innovative mode-iværksættere og de lønnede syersker.

Til at hjælpe med de sytekniske finesser er Lene Marie Hulgaard Nielsen kommet til. Hun vil på daglig basis sparre med iværksætterne og bidrage erfaring ved diverse opgaver.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com