Whocopied.me protects this content
Innovation 4.jpg Web

INDUSTRI 4.0 konference om digital transformation og globale forretningsmuligheder

innovation-4.jpg_web

D. 03.11 organiserer partnerskabet Innovation Centre Denmark til konferencen Industry 4.0 (I40), hvor du kan opdatere dig selv og din virksomhed om Industri 4.0 under fire følgende temaer:

Tema 1: AUTOMATION & SMART MANUFACTURING
Tema 2: ORGANISERING DIGITAL PRODUKTION & DIGITAL DESIGN
Tema 3: INTERNET of THINGS & CONNECTIVITY
Tema 4: GLOBAL TRENDS (Disruption, Digital Design og Innovation)

Konferencen sætter fokus på danske kompetencer samtidig med den præsenterer globale tendenser og internationale erfaringer  på feltet industri 4.0. På dagen kan man deltage i interaktive workshops med de 140 førende danske organisationer og interessenter på området.
Hovedtalere fra Tyskland, USA og Kina vil opdatere deltagerne på det nyeste inden for innovation, forretningsmodeller, færdigheder og internationale netværk. Internationale eksperter og personale vil være til rådighed for 1:1 matchmaking møder.

Konferencen henvender sig til direktører i industrien, erhvervsledere, teknologi- og innovation eksperter samt iværksættere og politiske agenter gennem en inspirerende og hands-on program, der forbereder dem på mulighederne for en industri 4,0 transformation.

Arrangører
Konferencen er arrangeret i fællesskabet Innovation Centre Denmark, som er et samarbejde mellem Udenrigsministeriet og Ministeriet for Videnskab og Videregående uddannelse samt Invest in Denmark.

Download hele invitationen her (engelsk)

Baggrund
Traditionel produktion er midt i sit største skift siden den industrielle revolution. Industri 4.0 breder sig på tværs af brancher og ændrer alt fra produktion, forretningsmodeller, kunderelationer, forskningsprojekter samt regionale og nationale innovationsstrategier. Drivkraften bag denne udvikling er den hastigt stigende digitalisering af økonomien og samfundet foruden en voksende bekymring omkring brugerdreven innovation og kundeorientering.

Danmark har de færdigheder og den viden der skal til for at være en international anerkendt leverandør af innovative industri 4,0-løsninger og smart tjenester. Dansk industri, SMVere og forsknings- og videninstitutioner er førende inden for områderne digitalisering, tingenes internet og intelligente innovationer samt design, som alle er kritiske nøglekomponenter i den nuværende industrielle transformation. 

Samtidig er mange virksomheder tilbageholdende med hvordan de vil innovere, hvor de skal investere samt hvilke partnerskaber der skal til for at skabe og maksimere mulighederne fra Industry 4.0.

 

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: