Whocopied.me protects this content
 H9A0117 Cropped

Iværksættersystuen Sylab søger projektleder

Iværksættersystuen Sylab søger en projektleder til daglig varetagelse af driften på systuen, der er lokaliseret i Ikast. Initiativet, der er forankret under innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster, er født af tanken om gradvist at bringe mode- og tekstilindustrien tilbage til det midtjyske område, hvor den i mange år var forankret.

Sylab er en eksperimenterende systue, der både huser en lønsystue samt et kreativt iværksættermiljø med designere, der arbejder på egne designs, sparrer med hinanden og bidrager til den daglige drift og også arbejder med videreudviklingen af en syrobot i samarbejde med en robottekniker.

Stillingen som projektleder er todelt, hvorfor du både skal arbejde med kunder og ordrer til systuedelen og være koordinerende omdrejningspunkt for de iværksættere, der har til huse i Sylab, samt have det overordnede ansvar for de daglige medarbejdere.

Det betyder blandt andet, at du kommer til at fungere som tovholder på indsatsen med at skabe en bedre integration og inklusion i tekstilbranchen. Det næste års tid vil der være stort fokus på at inkludere langtidsledige, modtagere af integrationsydelse, kontanthjælp og førtidspension i varetagelsen af den daglige drift. Stærke sociale kompetencer er derfor også i højsædet.

Ønskeligt er der tale om en medarbejder med erfaring fra en systue, som også besidder kompetencer inden for samarbejde med kunder af varierende størrelse, lederansvar og har interesse i eller erfaring med inklusion. Det daglige sprog er derfor også dansk og en smule engelsk.

Stillingen er på 30-35 timer ugentligt.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning sendes hurtigst muligt på mail til svea@ldcluster.com. Skriv ”Projetkleder, Sylab” i emnetfeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com