Whocopied.me protects this content
Foto Kim Hjerrild 292 Edit

Kim Hjerrild er ny medarbejder på vores cirkulær økonomi-projekter

Kim Hjerrild er 1. oktober tiltrådt som Projektleder på Cirkulær Økonomi hos Lifestyle & Design Cluster. Kim arbejder primært fra vores kontor i BLOXHUB i København.

Kim kommer fra en stilling som projektchef i Københavns Kommune, og har desuden en fortid som Centerchef for Erhverv og Udvikling i Faxe Kommune.

– Jeg har interesseret mig for miljøet, ligeså længe jeg kan huske. Sammen med klimadagsordenen og erhvervsfremme, så er det for mig at se det vigtigste og mest spændende område, man overhovedet kan arbejde med. I hvert fald hvis man er mig og har fire børn, som man vil overlade en nogenlunde beboelig klode. Derfor er jeg også lykkelig for at være blevet en del af Lifestyle & Design Cluster-holdet. Jeg har fået en fantastisk modtagelse og jeg nyder den gode blanding af professionalisme, ambition og godt og hyggeligt kollegaskab, som hersker både i Birk og Blox, siger Kim Hjerrild.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: