Whocopied.me protects this content
Studietur Shanghai

Kom med til Shanghai: Studietur med fokus på ”New Retail” og tech-branchen

Kina stormer frem med teknologiske landvindinger i disse år. Så hvorfor ikke forsøge at få det bedste af Kina med hjem og arbejde videre?

Den mulighed giver Lifestyle & Design Cluster dig i samarbejde med Inno-Pro og China Experience, når vi i marts 2019 tager til den kinesiske storby Shanghai, hvor vi skal udforske området med fokus på især IKT, kreative erhverv og den nyeste produktionsteknologi på det kinesiske marked. Samtidig bliver der fokus på cutting-edge teknologi i retail og ikke mindst muligheder for at networke med både danske og kinesiske virksomheder med fælles interesser.

Turen henvender sig i særlig grad til jyske og fynske virksomheder inden for detail, med interesse for O2O og big data, men også for produktionsvirksomheder, der ønsker et indblik i den nyeste teknologi indenfor 3D-print.

Andre interessenter, der er nysgerrige på den nyeste udvikling i Kina, er naturligvis også velkomne.

Tilmelding:
Vi vil rigtig gerne have dig med til Shanghai, men da der er begrænsede pladser, skal vi først bekræfte din deltagelse, før du kan sætte kryds i kalenderen og begynde at glæde dig.

Vi har naturligvis sammensat et stærkt program allerede, men eftersom der stadig er tid at løbe på, inden flyet mod Shanghai letter, så kan turens indhold blive endnu stærkere, såfremt du har værdifulde inputs i form af ideer eller tips. Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har brugbar information. Så får alle endnu mere udbytte af studieturen.

Vi kan højst tage 22 personer med, og højst tre fra samme virksomhed, så er du interesseret, så tøv ikke med at kontakte os. Da turen er en del af projektet ”Midtnet Kina”, kan vi kun tage jyske og fynske virksomheder med os.

Programmet i Kina er ganske gratis, men betaling for rejse, logi, visum og delvis kost må deltagerne selv afholde. Der vil dog være måltider undervejs, der er gratis.

For yderligere information, se invitation og program HER

[embeddoc url=”http://com.ldcluster.dk/wp-content/uploads/sites/4/2018/12/Invitation-til-studietur-til-Shanghai.pdf” download=”all”]

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com