Whocopied.me protects this content

Kontormøblet ‘Cody’ vinder Innovation Cup 27

Ved Innovation Cup 27 – arrangeret i samarbejde med Lifestyle & Desifgn Cluster og Cube Design – præsenterede ti grupper med i alt 42 studerende deres ideer for et dommerpanel. Vindermøblet ‘Cody’ var i tråd med design-briefet skabt til at indgå i fremtidens arbejdsmiljø, fordi det med fuldt fokus på detaljer og funktionalitet er et unikt møbel til fremtidens kontormiljø.

CODY Vindermøbel

Codys æstetiske og skulpturelle vinkler skaber en privat zone samtidig med, at man arbejder sammen.
Foto: Lifestyle & Design Cluster.

”I har skabt et ikonisk møbel, som vi kan integrere i vores produkt-portefølje. Cody kan gøre en forskel for os. Det har stor branding-effekt, og Cube Design kan blive kendte som dem med Cody,” sagde administrerende direktør Benny Sørensen fra Cube Design henvendt til vinderne.

”Cody er bygget op omkring værdier, der balancerer mellem privat- og arbejdsliv. Den byder på flere brugsmuligheder, både som kontormøbel og som loungemøbel. Den indbyder til samarbejde, men samtidig har man hver sin zone på grund af møblets vinkler,” forklarer Yussef Karim fra vinderholdet.

Vinderholdet

Den glade vindergruppe bag Cody sammen med en af deres samarbejdspartnere fra Cube Design og vejleder. Fra venstre administrerende direktør hos Cube Design Benny Sørensen, Jeppe Borchers Jensen, Yussef Karim, Tilde Haasen Brinch, Dimitris Palyros og vejleder Kaare Eriksen.
Foto: Lifestyle & Design Cluster.

Innovation Cup 27 var afslutningen på projektet Design Boost, som har skabt aktiviteter, der giver danske træ-, møbel- og interiørvirksomheder mulighed for at samarbejde med designere om at skabe merværdi i produkter via design. Studerende fra Aalborg Universitet har igennem flere intense måneder udviklet møbler, der opfylder forskellige behov inden for kontor- og arbejdsmiljøer, ud fra opgaver stillet af Cube Design.

Læs mere om Lifestyle & Design Cluster og Design Boost her

Læs hele pressemedelselsen her

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: