Whocopied.me protects this content
Marten Newhall UAFjFsMS3YY Unsplash

Lifestyle & Design Cluster søger udviklingsorienteret Controller til projekt- og programadministration

Erhvervsklyngen Lifestyle & Design Cluster (LDC) arbejder for at fremme innovation og bæredygtig vækst i primært de små og mellemstore bolig- og beklædningsvirksomheder samt i de kreative brancher. Vi har en bred dialogbaseret berøringsflade med erhvervslivet og genererer, gennem vores mange forskellige projekter og aktiviteter, ny viden, som formidles via begivenheder og på vores websitet via cases og nyhedsopdatering.

Vi søger en controller til organisationens portefølje af projekter, programmer og generelle virksomhed som klyngeorganisation. Du kommer med din økonomiske / samfundsvidenskabelige uddannelse til at arbejde med administration, styring og procesoptimering i en mindre afdeling med et par ansatte.

Du kommer til at være omdrejningspunktet indenfor økonomistyring, forretningsmæssig controlling og bevillingsadministration. For at få succes i jobbet skal du have erfaring som (intern) konsulent og arbejdet som udviklingsorienteret projektleder eller projektadministration.

Primære ansvarsområder og arbejdsopgaver

• Ansvarlig for drift og udvikling af de administrative processer, som knytter sig til LDC’s eksternt finansierede projekter, programmer, netværk mm.
• Udvikling og drift af værktøjer og systemer til understøtning af økonomi- og projektstyringen i LDC. Herunder udvikling og drift af modeller for projektbudgettering, estimater, likviditet og konsolidering til LDC’s regnskab og budget.
• Ansvar for i samarbejde med bogholder og ledelse at udvikle og implementere forretningsgange for bærende forretningsprocesser i LDC.
• Rådgivning og assistance af projektledere vedr. bevillingsadministration, afrapportering, dokumentation mm.
• Medvirke ved behovsspecifikation og implementering af nyt økonomisystem
• Medvirken til skrivning af ansøgninger, herunder opstilling af budgetter, risikoanalyse og likviditet, og tilrettelæggelse af projekters administrative set-up

Profil

• Du har erfaringer fra en stilling, hvor du har arbejdet selvstændigt med en tilsvarende bred opgaveportefølje, som har omfattet både drift, udvikling, rådgivning og systemimplementering
• Du er stærk til tal, kompetent bruger af Excel og div. Økonomisystemer
• Du er en god kommunikator i både skrift og tale.
• Du må gerne have erfaring med bevillingsadministration, gerne fra EU-finansierede projekter, og gerne fra klynge- / operatørorganisation eller brancheorganisation, som arbejder med SMV’er / erhvervsudvikling
• Du kan dokumentere resultater med implementering af flere af ovenstående opgaver
• Du er god til at samarbejde tværfagligt, har indlevelsesevne, gennemslagskraft og et udpræget eksekveringsdrive
• Du har en økonomisk og/eller samfundsvidenskabelig uddannelse
• …og så gør det bestemt ikke noget, hvis du er interesseret i de hovedtemaer, som LDC arbejder med: Cirkulær grøn omstilling, digitalisering og innovation.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt miljø samt gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt. Vi vil gerne have dig med på holdet, og sammen med de mange opgaver og en travl hverdag kan vi love dig, at der også er plads til humoren.

Ansættelse og ansøgning

Der er tale om en fuldtidsstilling på kontoret i Herning med rejseaktivitet til kontoret i København. Vi ønsker opstart hurtigst muligt. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, dog senest d. 15.9 2021, til vores direktør Betina Simonsen på betina@ldcluster.com.

Kort om os

Lifestyle & Design Clusters primære opgave er at være katalysator for, at de danske bolig- og beklædningsbrancher forbliver i toppen over de mest innovative i verden. Målet for Lifestyle & Design Cluster er at skabe vækst og udvikling via brobygningsaktiviteter, projekter og netværk mellem virksomheder samt videns-, forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Desuden er det vores opgave at pege på behov og igangsætte relevante aktiviteter, der sikrer den rette indsigt i nye, innovative muligheder for branchen.

Vi er en organisation på 30 personer, som orienterer os under tre tematikker: Cirkulær økonomi, Design og Innovation samt Digitalisering. Du bliver en del af en dynamisk organisation med et højt fagligt niveau.

Kontakt

Kontakt vores direktør Betina Simonsen på betina@ldcluster.com eller på 29360090, hvis du har spørgsmål til ovenstående eller generelt om stillingen.

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com