Whocopied.me protects this content

Indfang tendenserne fra detailmarkedet på en master class i New York

masterclass

 

Service Platform inviterer 15 danske livsstils-brands til at deltage i en masterclass i New York i november 2016. Samarbejdet mellem Service Platform, Lifestyle & Design Cluster, Dansk Mode & Textil samt FDIH giver et godt fundament for en inspirerende og markedsrelevant tur.

Baggrund
Detailmarkedet forsøger i øjeblikket at navigere i et digitalt paradigme fyldt med forstyrrende forretningsmodeller, som udvikler sig fra mængden. Brands begynder at tænke som en bevægelse og ikke blot en kampagne. Vi ønsker med denne master class at besøge førende tænkere fra det amerikanske marked og lære af best practice på området samt de erfaringer, fra da eksperterne selv begyndte deres spæde, digitale rejse.

Dette er baggrunden for, at vi inviterer dig til at tilmelde dig denne masterclass og studietur til USA. Her ønsker vi, at du på første hånd oplever og lærer, hvordan man navigerer på dette marked, hvordan man kan etablere kontakter, dos og don’ts samt oplever nogle af de nye detail-modeller, som vinder indpas på markedet.

Derudover tilbyder vi dig at deltage i en matchmaking-dag med mulighed for møder, nye netværk samt etablering af forbindelser til det amerikanske marked gennem både traditionelle, online og digitale kanaler.

Program
Programmet byder på seminarer, cases, virksomhedsbesøg og bag-scenen erfaringer, præsenteret af brancheeksperter, der også vil være til rådighed for at besvare dine spørgsmål. Talerne vil være en blanding af lokalt baserede amerikanere og danskere med en dyb forståelse af og erfaring med huskeliste og don’ts inden for det amerikanske detailsalg. Efter kurset vil du være i stand til næsten at fuldføre din egen go-to-market strategi.

Målgruppen er danske livsstils brands, og vi forventer plads til 15 deltagende virksomheder, helst med ledelsesbaggrund.

Tid: d.31.10-03.11 2016
Sted: New York, USA
Pris: Programmet er gratis, bortset fra dag 4, hvis du ønsker at have en tilpasset matchmaking*)
Du forventes selv at dække transport, indkvartering og middag.

Master class’en er finansieret af Innovation Express ved Service Platform, Livsstil & Design Cluster samt partnerne FDIH og Dansk Mode & Textil.

Få mere information hos:
Projektleder Heidi Svane Pedersen: heidi@ldcluster.com, tlf  20747683
*) For ekstra Matchmaking dag kontakt Michael Hillmose, DM&T: mhi@dmogt.dk, tlf. 2222 0408

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com