Whocopied.me protects this content

Modeshow på Børsen 1. juli – Mød morgendagens designere. Nu med ministerdeltagelse

model-fashion

Foto: Ditte Lerche

Talent er fremtiden for en levende modebranche

Uddannelsesminister Morten Østergaard bliver den første på podiet, når Danmarks tre førende designskoler for første gang nogensinde præsenterer ’Future of Fashion’ sammen på Børsen. Målet er at profilere danske talenter og flere store internationale kæder har allerede meldt deres ankomst

Innovationsnetværket Livsstil, Bolig & Beklædnings partnere: Designskolen Kolding, Kunstakademiets Designskole og TEKO/VIA University College har indledt et nyt samarbejde, der skal præsentere morgendagens designere for den branche, de skal være en del af.

De tre skoler står – med hver deres historie og stærke profil – for at uddanne de dygtigste designere inden for dansk mode. Det er med andre ord et stærkt felt af nye designere, I har mulighed for at møde samlet på ét sted og på én dag.

Den 1. juli bliver de nyuddannede designere præsenteret for branchen, pressen og beslutningstagere, så der kan skabes sammenhængskraft i designernes vej fra skolen til branchen. Ønsket er, at der i samarbejde mellem branchen og skolerne skabes den platform, der skal til for, at de nyuddannede designere får et stærkt netværk, som kan hjælpe dem videre i modebranchen. Formålet er samtidig, at branchen får mulighed for at være bedst muligt opdateret på, hvad der rører sig hos designerne og give den de bedste muligheder for at rekruttere de kreative talenter.

Future of Fashion tager form som en dag med en inspirerende blanding af shows og møder mellem virksomheder og de nyuddannede designere. Der vil være mulighed for at se portfolios, lave interviews, tale med designerne, og selvfølgelig med masser af uhøjtidelig branche-networking.

Læs pressemeddelsen

Se invitationen til Future of Fashion (PDF)

Program for dagen

15.15: Tale ved Uddannelsesminister Morten Østergaard, efterfulgt af Kunstakademiets Designskole afgangs show.
15.45: Mulighed for at møde designerne fra de tre institutioner og dykke ned i deres portfolio.
17.00: Afgangsshow fra Designskolen Kolding
17.30 – 19.00 Networking drinks.

Der er i løbet af eftermiddagen mulighed for at se Teko, Via University Colleges show fra Februar.

WEAR – Dansk Erhverv er gået sammen med Innovationsnetværket og de tre uddannelses institutioner om at skabe de bedste rammer for dagen på Børsen i København.

Deltagende afgængere

Kunstakademiets Designskole: Tilde Bay Kristoffersen, Anna Falk, Trine Kristoffersen, Ditte Lerche, Regina Tirsgaard Jessen, Nadja Friis, Agathe Thomassen, Mia Aalund Kirkegaard, Tine Winther Rysgaard.

Designskolen Kolding: Alexander Katchen Sehested, Katrine Terese Nielsen, Sarah Mi Svendsen, Laura Locher, Michelle Volquards Hansen, Mea Andresen, Merja Hannele Ulvinen, Anne Woidemann Christensen, Linea Lund Hjorhöy, Kristina Mielec, Mathilde Maalouf, Katja B Knudsen, Laura Trzebuchowska.

Teko, Via University College: Randi Kjær Pedersen, Suzan Woodcock, Sofie Hviid, Lærke Koldskov

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com