Whocopied.me protects this content
Img 2892 Optimized

Mød La Femme Rousse, der er flyttet ind i Lifestyle Lab CPH

Susanne Guldager

La Femme Rousse er en visionær modevirksomhed, der blev etableret i 2019 af Susanne Guldager. De ønsker at skabe unikke designs, der er født cirkulære og forbliver det. Gennem et legende designunivers, der er både elegant og feminint, arbejdes der med smukke detaljer, originalitet, genbrug, kvalitet og 100% perfektionisme. 

“Vi tror på at skabe høj kvalitet i færre produkter – og skabe en lang levetid for disse. Derfor arbejder vi ud fra sæsonløse kollektioner og en holdbar æstetik, som ikke er trendbaseret.”

Alle kollektioner bliver lavet af tekstiler, der allerede eksisterer.

Brandet anvender tekstiler, der i deres tidligere liv optrådte som eksempelvis duge og lagner. Andre styles er lavet af deadstock-materialer, som er overskydende materialer fra andre modevirksomheder. Tekstilerne leveres af samarbejdspartneren Elis, som er en international tekstilservice virksomhed. På den måde arbejder La Femme Rousse cirkulært og undgår at værdifulde materialer ender på forbrændingen.

Efter en grundig kvalitetssikring indfarves, broderes eller anvendes tekstilerne som de er. 

Ansvarlig produktion
Alle brandets produkter bliver produceret af erfarne hænder i Portugal. For La Femme Rousse er stærke og respektfulde menneskelige relationer helt essentielt for at skabe et godt produkt.Det er i fællesskabet at magien opstår.

“Vi er dybt taknemmelige for vores samarbejdspartner Win-Win Textiles, som står for al produktion. Vores primære fabrik er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1984. Alle led i produktionen bliver løbende besøgt og under selve produktionen er vi i tæt kontakt for at sikre det høje kvalitetsniveau, som vores brand er kendt for.”

Forventninger til Lifestyle Lab

“Det, vi ønsker at få ud at at være en del af Lifestyle Lab, er først og fremmest, at udvide vores netværk. Dernæst håber vi på, at vi sammen med de andre start-up virksomheder, kan løse nogle af de fælles udfordringer, som vi alle står overfor.”

Ambitioner

For La Femme Rousse er det alfa omega, at der er en organisk vækst, som følger trop med deres visioner om at producere cirkulært og ansvarligt uden at overproducere. Når det er sagt, så drømmer de samtidig stort. Målet er at klæde kvinder på i hele verden med mode, der kan bæres med god samvittighed – mange år ud i fremtiden.

Læs mere på virksomhedens hjemmeside HER

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com