Whocopied.me protects this content

NORDIC BUZZ satte gang i kundeporteføljerne

Tema: Iværksætteri og talent

107 kreative virksomheder deltog i Innovationsnetværkets projekt, Nordic Buzz. Her fik de sparring om strategi fra professionelle mentorer og udstillede produkter for professionelle
indkøbere på Formland-messen.

cta-pdf-sec

nordic-buzz-2-lrgNordic Buzz åbner op for nye netværk og muligheder for udvikling af deltagernes virksomheder. Iblandt dem, der fik nye samarbejder op at stå på Formland-messen, var tøjdesignerne fra Sissel Edelbo og interiørvirksomheden Felius Design.

Sissel Edelbo

Sissel Edelbo skaber unikke og bæredygtige, men samtidig kommercielle, designs af genanvendte silkesarier fra Indien. Normalt udgør brugte sarier et affaldsproblem, men ved at genbruge dem skånes miljøet. Sissel Edelbo anvender sarierne i deres designs med udgangspunkt i kvindekroppen, så tøjet får en god pasform.

“Inden Nordic Buzz fortalte vi vores eksisterende kunder, at vi ville udstille på Formland, og her kom flere så og købte mere. Men derudover fik vi ti nye kunder på messen, som vi ikke kendte til forinden. Endnu én ny kunde havde ledt efter os, men fandt os ikke. Vedkommende ringede så i stedet senere for at lave en aftale,” fortæller Jeanne Sissel Thomsen.

Felius Design

På messen fik Felius Design ti nye kunder, så virksomheden nu har 25-30 forhandlere. Felius Design laver produkter til højtider og mærkedage – alt sammen produceret i Danmark. ”Jeg kan ikke få armene ned efter Nordic Buzz, fordi vi fik så meget med derfra, og jeg føler mig privilegeret omkring set-up, vækstmuligheder og nye samarbejder. Der var så mange muligheder, at det blev et spørgsmål om at vælge, hvad jeg tror mest på – og dét er successen for mig,” fortæller ejer Kristoffer Fabricius Mejer.

Nordic Buzz blev også en succes i forhold til at give nye input til udvikling og matchmaking. Felius havde haft et design, som de ikke vidste, hvordan de skulle producere. På messen mødte de arkitekt og produktdesigner, mikkelmikkel, og få uger efter messen har de to virksomheder nu en fælles prototype klar til salg – samt en dialog med flere potentielle samarbejdspartnere omkring salget af det nye produkt.

[…]

 

Om NORDIC BUZZ

I august summede Formland-messen i Herning af Nordic Buzz; et særligt forløb, som kobler talent og forretningsviden for at støtte kreative virksomheder i at skabe vækst. 107 unge virksomheder var særligt udvalgt til at udstille på Nordisk Buzz-området. Nordic Buzz er udviklet af Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning sammen med en række danske og nordiske partnere.

 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: