Whocopied.me protects this content

Nybo Workwear på Texcare-messen med nyt CØ pilotprojekt

nybo_nyny

Texcare-messen er en fagmesse for vaskeri af tekstiler, som finder sted hvert 4. år i Frankfurt (i år fra d. 11.-15.06.2016). Nybo Workwear var repræsenteret som en af de danske virksomheder og standen var velbesøgt alle dage.

I år havde Nybo valgt at vise deres nyeste tiltag inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi, nemlig en række  uniformsmodeller lavet i 100% polyester i form af tre forskellige styles i tre forskellige kvaliteter: To overdele/tunikaer og ét par bukser, alle dele fremstillet i 100% polyester. Alle tre styles lever op til de funktionelle krav, som stilles af Nybo’s slutkunder (brugerne af uniformerne). De er behagelige at have på en hel arbejdsdag samtidig med at designet udover den cirkulære genanvendelighed  også har stil og mode for øje.

Fordelene ved at beklædningsdelen er lavet af blot ét materiale er, at det ved bortskaffelse er meget nemmere at genanvende med i princippet 100 % mulighed for genanvendelse af materialet uden spild, affald eller materialetab ved bortskaffelse.

’ Vores salgsteam følger projektet på tæt hold. Dog er det endnu for tidligt at forvente konkret feedback fra kunderne, men vi føler, at vi nu har sået et frø med denne minikollektion og lægger op til spændende samarbejde og videreudvikling med kunder i flere lande samt til inspiration for andre virksomheder’, udtaler designchef Malene Gregersen.

Nybo Workwear var en af de virksomheder, som deltog i Lifestyle & Design Clusters 1-årige Design for Disassembly projekt i 2015.
Læs eller genlæs hele casen her.

Kontakt designchef Malene Gregersen fra Nybo Workwear, hvis du vil vide mere om projektet på mg@nybo.com

 

 

KONTAKT OS

Afdelinger i Jylland
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
> Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
E-mail: info@ldcluster.com

Sylab
Marsvej 6
7430 Ikast
E-mail: sylab@ldcluster.com
Afdeling i København
BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 B1, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by: