Whocopied.me protects this content
Karrieredag NB

Nyt koncept vil forbedre designstuderende og -dimittenders chance for efterfølgende job

TAKEOFF – Karrieredag 2018 er et helt nyt koncept.

Et nyt koncept samler for første gang nogensinde de fire skoler; Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK), VIA University College, Syddansk Universitet og Designskolen Kolding, der alle har designorienterede uddannelser, sammen med virksomheder fra mode- og livsstilsbranchen, Lifestyle & Design Cluster, Headstart Fashion og brancheorganisationen Dansk Mode & Textil.

Hovedformålet med Karrieredagen 2018 er at lette transitionen fra studerende og dimittend til ansat. Networking i det rette forum kan også danne grobund for praktikforløb, eksamensopgaver udarbejdet i samarbejde med relevante virksomheder eller noget helt tredje. Virksomhederne får mulighed for at håndplukke de mest lysende talenter fra landets designskoler og universiteter.
Blandt de deltagende virksomheder er DK Company, som beskæftiger 2200 medarbejdere og altid har øjnene åbne i forhold til de nyeste stjerneskud på designhimlen.

– ​DK Company ​​ser deltagelsen i karrieredagen i Aarhus som en oplagt måde at skabe yderligere bro mellem erhvervslivet og de unge studerende og dimitterende til inspiration for begge parter og med mulighed for at skabe relationer, der kan række videre til et nærmere samarbejde,​ siger Jens Poulsen, CEO for DK Company.

Også hos interiørvirksomheden ​Gran Living​​ ser de potentiale i TAKEOFF – Karrieredag 2018.

– Det skaber stor værdi for Gran Living at deltage i TAKEOFF – Karrieredag 2018, da vi bygger bro mellem vores virksomhed og fremtidens dygtige medarbejdere. Deltagerne får indsigt i alle virksomhedens processer, samtidig med at vi viser, at Gran Living er en god arbejdsplads, siger Kathrine Gran Hartvigsen, der er creative director hos Gran Living.

Flere af branchens største og mest indflydelsesrige aktører vil være til stede i Rådhushallen den 8. november og vil stå side ved side med små agile virksomheder.

-Én af vores vigtige opgaver som innovationsnetværk er at bygge bro mellem studerende og dimittender, vidensinstitutioner og firmaer i livsstilsbranchen. TAKEOFF – Karrieredag 2018 er en oplagt og nytænkende måde at bringe de væsentligste aktører i den danske livsstilsbranche sammen under et tag, for på den måde at skabe de mest inspirerende rammer for potentielle samarbejder i fremtiden for alle parter. I Lifestyle & Design Cluster glæder vi os over, at det er lykkedes at ​samle ​vigtige partnere sammen til debuten for et nyt koncept for TAKEOFF – Karrieredag 2018, som vi forventer os meget af, ​siger Betina Simonsen, Direktør for Lifestyle & Design Cluster​​.

Headstart Fashion​​ er medarrangør af TAKEOFF – Karrieredag 2018 og direktør Christian Chapelle siger:

– Vi ved, hvor udfordrende det kan være at veksle sit studiekort til en ansættelseskontrakt hos en virksomhed i livsstilsbranchen, men det er netop derfor, at Karrieredagen er så relevant. Netværk er essentielt i livsstilsbranchen, og det er det, de studerende kan opbygge, mens virksomhederne får mulighed for at håndplukke de mest lysende talenter fra landets designskoler.

SEMINAR med Liam Maher (ECCO) og professor Steen Hildebrandt
På dagen afholdes også et seminar​ ​med talerne​ ​Liam Maher, kreativ direktør ved​ ECCO​​ og​ ​professor i ledelse ​Steen Hildebrandt​​.
Liam Maher er Eccos nye kreative direktør. Forinden sin direktørstilling hos Ecco, som er et dansk brand, der producerer sko og lædervarer, arbejdede Liam Maher for tøjbrandet Denham, der særligt var specialiseret i arbejdet med denim. Liam Maher har gennem sin karriere berørt produktdesign indenfor læder og fodtøj blandt andet som konsulent for skobrandet Doctor Martens og Visvim.

Den anden taler er ​Steen Hildebrandt​​, som, blandt mange ting, er professor og ikke mindst forfatter til bogen ”Vor største mulighed og udfordring”, der med FN’s 17 Verdensmål behandler, hvordan vi gør verden til et bedre sted. Noget, der også er yderst relevant for livsstilsbranchen.

TAKEOFF – Karrieredag 2018 er en aktivitet i Lifestyle & Design Cluster.

TAKEOFF – Karrieredag 2018 finder sted torsdag den 8. november kl. 12-16 i Rådhushallen på Aarhus Rådhus. Seminar fra kl. 12-14 / åbne stande fra kl. 14-16. Gratis adgang. Tilmelding er nødvendig ved deltagelse med stand eller ved deltagelse i seminaret.

Yderligere spørgsmål? Kontakt:
Christian Chapelle, direktør, HEADSTART FASHION, tlf. 24 207 207, mail ​cc@headstartfashion.dk 

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com