Whocopied.me protects this content

Nyt navn til bolig- og beklædningsbranchens innovationsnetværk

Nyt navn til bolig- og beklædningsbranchens innovationsnetværk
Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning skifter navn til Lifestyle & Design Cluster og får nyt logo. Det nye navn er et led i organisationens strategi, hvor et stadig større internationalt fokus skal understøtte de danske bolig- og beklædningsvirksomheders vækst bedst muligt

lifestyle-design-cluster-logo-stor

”Vores nye navn, Lifestyle & Design Cluster, favner alle de mange nationale og internationale aktiviteter, som vi udvikler sammen med virksomheder og vidensinstitutioner,” forklarer Betina Simonsen, direktør i den erhvervsdrivende fond Development Centre UMT, der arbejder for at skabe vækst og udvikling i bolig- og beklædningsbranchens samt de kreative erhvervs små og mellemstore virksomheder. Fonden arbejdede oprindeligt med møbelbranchen, men i de seneste fire år er aktiviteterne udvidet betragteligt. De omfatter nu også beslægtede brancher som interiør, beklædning og tekstil samt kreative virksomheder, der understøtter bolig- og beklædningsbrancherne.
”Vi har brug for et fælles navn. Det nye navn er udviklet sammen med vores partnere og samtidig har vi udviklet et logo, som signalerer de mange aktiviteter, der foregår i vores klynge,” fortæller Betina Simonsen.

Servicerer bolig- og beklædningsvirksomheder i hele Danmark
Lifestyle & Design Cluster har kontorer i Herning og København. Hovedkontoret i Herning er placeret sammen med brancheorganisationen Dansk Mode & Textil og københavnerkontoret ligger på Østerbro i ‘Kaleidoscope’, som er et nyt vækstcenter for mode og livsstil etableret af Kopenhagen Furs internationale center for kreativitet.

Lifestyle & Design Cluster er derfor både i Jylland/Fyn og på Sjælland tæt knyttet til bolig- og livsstilsbranchens centrale aktører; således er både brancheforeningen for byggekomponenter under Dansk Byggeri, Træ og Møbelindustrien samt Dansk Mode & Textil med i bestyrelsen.

Nærmere information fås hos direktør Betina Simonsen, Lifestyle & Design Cluster,
telefon 29 36 00 90, e-mail: betina@ldcluster.com

  • Vedlagt pressematerialet: Nye logoer

 

Lifestyle & Design Cluster
Klyngen har indtil 1. januar 2016 heddet Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning.

Lifestyle & Design Cluster arbejder for at fremme vækst og innovation i bolig- og beklædningsbranchen og står bag en lang række aktiviteter målrettet branchens virksomheder. Den er er samtidig et innovationsnetværk, som hører under Uddannelses- og Forskningsministeriet.
Til Lifestyle & Design Cluster er tilknyttet en konsortiepartnergruppe samt mere end 120 dialogvirksomheder. Flere end 600 deltager i workshops og seminarer og 300 i kortere eller længere udviklingsaktiviteter.

Konsortiepartnerne består af 18 videns- og forskningsinstitutioner, som i samarbejde med dialogvirksomhederne har til opgave at indkredse branchernes behov og herefter generere ny og brugbar viden til virksomhederne, som kan understøtte og styrke deres innovation.

Læs mere om de mange spædende udviklingsaktiviteter på www.ldcluster.com

KONTAKT OS

Hovedkontor
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Tlf.: +45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Headstart Fashion HOUSE
Mindet 4
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 2420 7207
E-mail: info@ldcluster.com
Kontor i BLOXHUB
Frederiksholms Kanal 30 A5, 1. sal
1220 København K
Tlf.:+45 9616 6200
E-mail: info@ldcluster.com
Find vej

Lifestyle Lab CPH
Bredgade 66
1260 København
Tlf.: +45 2276 7990
E-mail: info@ldcluster.com

CVR
26927722
Lifestyle & Design Cluster
Lifestyle & design cluster is supported by:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com